INGEN HVILEN PÅ LAURBÆRRENE

Det flotte resultat og det gode spil i kampen mod Kolding giver grund til optimisme, men der er bestemt ingen planer om at hvile på laurbærrene. Nu skal næsen holdes i sporet, og energien og vilje skal fastholdes i opgøret mod Hvidovre.

Med Hvidovres sejr over Fremad Amager spillede københavnerne sig så godt som i sikkerhed. Med 9 point tilbage at spille om ligger Hvidovre 10 point foran Skive og 9 point foran både Kolding og Vendsyssel – og har tilmed en klart bedre målscore. Det betyder dog ikke, at vi venter at få noget foræret i lørdagens kamp.

Hvidovre er et rigtig godt spillende fodboldhold. Vi har mødt dem 2 gange på hjemmebane i indeværende sæson. Det har resulteret i en smal sejr til hvert af holdene, mens vi tabte 2-0 på udebane i en kamp, hvor vi faktisk havde spil og chancer til mere.

Vi forventer derfor en tæt kamp. Bortset fra svipseren i Skive har formkurven været opadgående gennem længere tid, så et godt resultat er bestemt inden for rækkevidde – spillerne vil i hvert fald give alt, hvad de har i jagten på endnu en sejr.

Kampens fløjtes op lørdag den 15/5 kl. 14:00