26 spillere i spil i efteråret 2019

Første halvdel af sæsonen 2019/2020 er ovre, og det giver anledning til at kigge en smule tilbage på de 18 kampe i NordicBet Ligaen, samt de tre i Sydbank Pokalen, der er spillet i dette efterår.

Trænerteamet Johnny Mølby og Henrik Larsen har benyttet sig af 26 spillere i de 18 kampe i NordicBet Ligaen. Kun to af dem har deltaget i alle kampe. Det er Søren Henriksen og Tiémoko Konaté.

Søren Henriksen er den eneste spiller, der har spillet fuld tid i alle 18 kampe i NordicBet Ligaen. Det giver i alt 1620 minutters fodbold i landets næstbedste fodboldrække. Dermed har han muligheden for at spille samtlige minutter i denne sæson.

Tiémoko Konaté er meget tæt på at nå samme milepæl. Blot 57 minutter var han fra at have spillet samtlige minutter i dette efterår. Han blev skiftet ud med seks minutter igen i hjemmekampen mod Nykøbing FC, han fik 60 minutter på banen i hjemmekampen mod Næstved BK, mens han i udekampen mod Fremad Amager fik 69 minutter på banen.

Hele otte spillere fra Vendsyssel FF har spillet over 1000 minutter i dette efterårs kampe i NordicBet Ligaen. Søren Henriksen (1620 minutter), Tiémoko Konaté (1563), Andreas Kaltoft (1444), Morten Knudsen (1170), Emmanuel Ogude (1141), Ali Messaoud (1125), Rasmus Vinderslev (1090) og Peter Friis Jensen (1080).

Tager man kampene i Sydbank Pokalen med i ligningen, sniger Jakob Blåbjerg sig også op over 1000 minutter i Vendsyssel FF-trøjen dette efterår, da hans totalt så rammer 1170.

Der er et par spillere, der blot mangler et par kampe for at have deltaget i alle 18 NordicBet Liga-kampe dette efterår.

Andreas Kaltoft nåede 17 kampe – han sad på bænken hele hjemmekampen i 1-0-sejren over Hvidovre IF. Morten Knudsen manglede bare to kampe for at få fuld plade. Han sad på bænken i de to udekampe mod FC Roskilde og Næstved BK. Emmanuel Ogude var også bare to kampe for at have deltaget i alle NordicBet Liga-kampe. Han havde karantæne i hjemmekampen mod Nykøbing FC, og sad på bænken i hele opgøret ude mod Fremad Amager i 17. runde. Rasmus Vinderslev er den sidste mand, der kun missede to kampe for Vendsyssel FF dette efterår. I første spillerunde rendte han stadig rundt i Haderslev og tørnede ud for SønderjyskE, mens han havde karantæne i 13. runde mod Næstved BK.

Seyi Adekoya tager prisen for den spiller, der er bragt i spil flest gange fra bænken. Otte gange i løbet af dette efterår har den amerikanske hurtigløber fået et indhop. Det er ét mere end Lasse Steffensen, der syv gange er kommet på banen i løbet af kampen.