9. runde af eSuperligaen

3 point i vanvittigt drama mod Silkeborg IF

Der var dramatik for alle pengene, da Vendsyssel FF Esport i mandags tørnede sammen med Silkeborg IF i 9. runde af eSuperligaen.

I første opgør skulle Andreas Kjær Hedegaard op mod Jesper ’Plim’ Prang. Og det startede godt for Hedegaard, der startede på udebane. Efter 35 minutters spil bragte Cristiano Ronaldo Hedegaard og os foran 1-0 på et pragtfuldt langskud fra kanten af feltet. Det var det eneste mål i første halvleg, og Hedegaard var i gang med at ligge grundstenene til et godt resultat.

Men i anden halvleg viste ’Plim’, hvorfor han er nr. 17 på den danske rangliste. Han lagde et godt pres på Hedegaard, og det gav pote efter 67 minutter. Her udlignede den brasilianske legende Pelé til 1-1, og 10 minutter senere gav Cristiano Ronaldo Silkeborg IF føringen, da han bragede den i kassen fra en position tæt på straffesparkspletten.

Og i overtiden cementerede Pelé sejren, da han scorede til 3-1.

Det betød, at Christian Aaby skulle hente en 2-0 sejr, hvis vi skulle have noget med hjem fra opgøret.

Han var oppe imod Adbel ’Adellovich’ Daher, og det var et åbent opgør.

De to spillere skabte en del chancer i hver sin ende, men ingen af dem havde den nødvendige skarphed til at få bolden i kassen. Det lignede derfor længe en 0-0 kamp, men i kampens sidste fem minutter indtraf det helt store drama sig.

Da stadionuret på det virtuelle stadion havde passeret 84 minutter kom den første scoring, da Paul Pogba sendte et hårdt, fladt skud ind tæt på stolpen.

Målet gav Aaby blod på tanden, og han lagde et massivt pres på ’Adellovich’. Og i kampens allersidste sekund – uret viste 92.14 – kom den forløsende scoring. Cristiano Ronaldo fik sendt bolden i kassen via fjerneste stolpe, og øgede føringen til 2-0.

Der var ikke tid til mere, og derfor blev det til tre dejlige point mod Silkeborg IF.

(artiklen fortsætter under videoen)

10. runde af eSuperligaen

Nederlag til Brøndby

I tirsdagens opgør skulle vi op mod Brøndby IF, der inden kampen var inde i en svær periode med tre nederlag i de sidste fire opgør.

Men Daniel ’Dingo’ Nørremark og Frederik Fredberg viste, hvorfor de er blandt favoritterne til titlen. De to spillere var i et strålende spillehumør, og det skulle desværre gå ud over os.

I opgørets første kamp viste ’Dingo’ hvorfor, han er højt placeret på den danske rangliste. Andreas Hedegaard havde svært ved at bide sig fast i kampen, og i stedet satte ’Dingo’ sig totalt på kampen.

Efter 10 minutter scorede den hollandske legende Ruud Gullit til 1-0, og 20 minutter senere fulgte en anden legende efter: den lille franske terrier Claude Makélélé bankede bolden ind til 2-0. Og for at gøre ondt værre, så blev det også 3-0 inden pausen, da Kylian Mbappé sendte bolden ind bag Thibaut Courtois i Vendsyssel FF-målet.

Efter pausen forsøgte Hedegaard at komme tilbage i opgøret, men ’Dingo’ var for stor en mundfuld, og i stedet lukkede og slukkede han kampen med yderligere to scoringer på 10 minutter, signeret af Cristiano Ronaldo. Det blev derfor til et smertefuldt 5-0 nederlag.

Der ventede derfor Christian Aaby en stor opgave, hvis vi skulle have noget med hjem fra kampen.

Men trods flere gode forsøg og en god kamp, så lykkedes det ikke for Aaby at vende opgøret til vores fordel.

I stedet endte det med et nederlag til Frederik Fredberg, der vandt kampen med 1-0 på en Neymar-scoringen i 1. halvlegs overtid.

Nederlaget betyder, at vi indtager 14. pladsen med otte point op til slutspilsgivende 8. plads.