Årets netværkere 2019

I Vendsyssel FF har vi to netværksgrupper med godt og vel 60 lokale firmaer, der mødes hvert 14. dag. I netværksgrupperne er der fokus på øget omsætning – og selvfølgelig netværk.

Hvert år kårer hver gruppe ’Årets netværker’ – en deltager, der har været særlig dygtig til at bruge sit netværk. I år valgte gruppe 1 Arne Overgaard Larsen fra Jysk Pension som ’Årets netværker’. Om Arne siger de øvrige netværksdeltagere blandt andet: ”Han er altid klar til at formidle kontakter og godt humør”, ”Han er altid hurtig tilbagevendende til dem, der skal oprettes kontakt til. Men allermest har han et smittende afsindigt godt humør” og ”Han har et godt humør, positiv indstilling, altid hjælpsom med kontakter og hurtig opfølgning”.

I netværksgruppe 2 faldt valget i år på Annika Skovbo fra Skovbo-Ren. Om valget af Annika siger de øvrige deltagere blandt andet: ”Hun har en god energi på møderne og er meget hjælpsom. En rigtig rar og imødekommende person”, ”Hun er altid positiv, godt humør og er til at sælge” og ”Hun har været meget udadvendt fra dag 1. Hun har et stort netværk og deler gerne kontakter. Kæmpe thumbs up!”.

De billederne står de glade vindere med vores salgschef, Aage Strøm, samt vores dygtige mødeleder Per Topp.

Tillykke til Arne og Annika.