Ærgerligt nederlag til Fremad Amager

Sikke da et antiklimaks. En godt spillet kamp fra vores side kaster ingen point af sig mod Fremad Amager, der tager alle tre med retur til Øen.

VI synes ellers, vi havde ret godt styr på det. Vi kom rigtig fint ud over kanterne, fik dem presset rigtig godt, så de smed mange bolde væk og mistede den højt på egen banehalvdel. Og så skabte vi et par muligheder – men desværre manglede den kynisme, vi har haft i de sidste par kampe, og det kostede os altså minimum det ene point i dagens kamp.

Første halvleg var relativ chancerig. Begge hold tilspillede sig nogle fine muligheder, men skarpheden manglede fra begge sider. Tættest på var vi efter 35 minutter, hvor Jakob Hjorth får en stor mulighed på et hjørnespark fra Boateng.

Gæsterne havde også et par muligheder, men ikke noget Mads Sylvan, der fik sin tredje kamp fra start, ikke kunne tage sig af. Derefter endte første halvleg målløs.

Efter pausen var det som om, vi lige skulle i gang. Men da vi så endelig begyndte at spille, skabte vi gang på gang fine muligheder for at tage en føring. Flere gange var vi en god skudposition lige uden for feltet, men ingen af gangene formåede vi at ramme kassen. Det må vi også konstatere, at det ikke er godt nok.

Og så sker det, der ikke måtte ske. Vi mister bolden med mange mand fremme – fordi vi føler, vi har et solidt overtag og jagter målet – og gæsterne sætter i sprint ned mod vores mål. De kommer ud i vores venstre side, smækker bolden ind over, og indskiftede Anton Googe header den ind bag Mads Sylvan.

Herfra var det et stormløb mod gæsternes mål – men vi formåede desværre ikke at få skovlet bolden det sidste stykke ind over stregen, og derfor blev det desværre til et nederlag. Og en ende på den ellers flotte stime på syv kampe uden nederlag.

Matchfacts, NordicBet Ligaen, 29. runde

Vendsyssel FF – Fremad Amager 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 80. min Anton Googe

Advarsler: 63. min Tiémoko Konaté

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-1-1): Mads Sylvan Jensen – Tobias Damsgaard, Jakob Hjorth (78. Lasse Steffensen), Jeppe Svenningsen, Jakob Blåbjerg – Christoffer Boateng (81. Emmanuel Ogude), Jelle van der Heyden (66. Mikkel Basse), Dušan Jajić, Tiémoko Konaté – Morten Knudsen (66. Bradford Jamieson IV) – Wessam Abou Ali

Startopstilling, Fremad Amager (3-4-1-2): Nicklas Dannevang – Ivan Stanic, Sodiq Rasheed, Thor Lange – Pierre Larsen (85. Mads Gabel), Markus Bay, Emmanuel Toku (46. Felix Winther), Lukas Engel – Réda Rabei (69. Valon Ljuti) – Faris Zubanovic (63. Anton Googe), Kristoffer Munksgaard