ÆNDRINGER PÅ NORD ENERGI ARENA

Henover de næste par måneder sker der ting og sager på Nord Energi Arena. Vores hjemmebane skal iklædes nye tribuner, så jeres – tilskuerne – forhold på stadion bliver bedre.

Og arbejdet er allerede gået i gang.

Efter vores seneste hjemmekamp mod SønderjyskE, gjorde maskinerne deres indtog på Nord Energi Arena. Og de mobile tribuner i Syd er blev taget ned, men tribunerne i Nord, der dannede rammerne om udebaneafsnittet, også er væk.

Pladsen, hvor de mobile siddetribuner stod, skal vi bruge pladsen til at opmagasinere de byggematerialer, der skal til for at gøre vores hjemmebane endnu bedre.
I Nord er håndværkerne allerede begyndt på det indledende arbejde til det, der bliver en spritny og flot tribune, der kommer til at rumme 800 ståpladser og 424 siddepladser.

Det betyder, at vi har været nødsaget til at flytte lidt rundt på tingene. Udebaneafsnittet kommer nu til at være i den nordligste sektion på Østtribunen. Afsnittet er afskærmet af et hegn, så der ikke er mulighed for, at hjemmebane- og udebanetilskuerne bliver blandet sammen.

Mens byggeriet står på, er der etableret ståpladser på Sydtribunen, så de tilskuere, der ønsker at stå bag målet stadig har den mulighed.

Den nye Østtribune, der bliver udbygget og opgraderet samtidig med den nye Nordtribune kommer til blandt andet at bestå af 2000 siddepladser. Alle pladserne er under tag, så I, kære tilskuere, får tag over hovedet, når I besøger Nord Energi Arena.

Vi beklager de gener, byggeriet måtte medføre.