Agger: Specielt at møde Viborg FF

Når dommer Chris Johansen fløjter kampen på Energi Viborg Arena i morgen op, er Mikkel Agger måske at finde blandt de 22 startende. Sidste gang Vendsyssel FF og Viborg FF mødtes i Viborg, havde han en grøn trøje på. Hvis han kommer på banen i morgen, er det derimod i en lyserød Vendsyssel FF-trøje. Den skarpe angriber har nemlig skiftet klub i sommerpausen, så han nu optræder for os, Vendsyssel FF.

Det betyder, at han kan møde sin gamle klub i morgen, og det er lidt specielt, indrømmer angriberen.

”Jeg har prøvet det før i og med, at jeg har mødt Esbjerg fB et par gange, så det er ikke helt nyt for mig, at møde min gamle klubber. Men selvfølgelig er det altid lidt specielt, når man kommer ind på stadion og træder ind i det modsatte omklædningsrum af, hvad man er vant til,” siger Agger.

Det nylige skifte for Mikkel Agger betyder også, at han har et bedre kendskab til morgendagens modstander end de fleste. Og han har delt ud af sin viden omkring Viborg FF.

”Jeg har snakket lidt med Lasse og David (Stensgaard og Olsen, red.) om, hvad jeg regner med, og hvad jeg tror, de gør. De har selvfølgelig spurgt lidt efter, hvad det er for nogle, vi skal ned og spille mod. Så det er bare med at udnytte de ting vi kan i forhold til sådan noget. Og hvis man kan ramme dem bare en lille smule på et eller andet, så synes jeg da, vi skal gøre det,” siger han.

Som angriber er det altoverskyggende mål, at man skal have bolden i kassen. Det er selvfølgelig også Mikkel Aggers mission i morgen, hvis han kommer på banen.

”Jeg går på banen for at score hver evig eneste gang, og det er uanset om det hedder Viborg FF eller nogle af de andre hold. Men jeg ved sgu ikke. Måske er der en lille bitte smule af mig, der ekstra gerne vil lave mål i morgen, men jeg tror, at så snart man træder ind på banen, så er der andre ting i hovedet,” siger Agger, der understreger, at vi kommer i en underdog-rolle i morgen.

”Det er et hold, der har selvtillid, og kan vi få stukket lidt til dem, så vil det være dejligt. Men de er store favoritter nede på deres bane, så jeg håber da, vi har lidt at kunne bide fra os med – det er i hvert fald intentionen,” slutter Agger.

Om Mikkel Agger kommer i aktion på sin gamle hjemmebane finder vi ud af i morgen klokken 18:00, når kampen fløjtes i gang.

Du kan se hvilke spillere trænertrioen Lasse Stensgaard, David Olsen og Michael Hjortkjær har udtaget til kampen her:

2 Jeppe Svenningsen, 3 Jakob Hjorth, 4 Lasse Steffensen, 5 Henri Järvelaid, 8 Dušan Jajić, 9 Mikkel Agger, 10 Tiémoko Konaté, 12 Tobias Damsgaard, 13 Søren Henriksen, 14 Zander Hyltoft, 15 Andreas Kaltoft, 17 Martin Dong, 19 Ali Messaoud, 24 Emil Kobberup, 26 Jelle van der Heyden, 32 Kevin Ray Mendoza og 34 Anders Bærtelsen.

Peter Friis Jensen, Tobias Christensen, Christoffer Boateng og Morten Knudsen er alle ukampdygtige. Mikkel Wohlgemuth træner fuldt med, men er endnu ikke i betragtning til minutter.

Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay fra klokken 17:45 med kampstart klokken 18:00.