BITTER NEDERLAG MOD HELSINGØR

I fuld sol og med en bidende kold nordøstenvind tog vi søndag i mod FC Helsingør. Opgøret fik den værst tænkelig start. Efter 38 sek. fik Helsingør slået et indlæg til en helt fri Philip Rejnhold, som med hovedet fik bolden dirigeret i mål ved modsatte stolpe.

En spand iskold vand i hovedet på de hårdt prøvede Vendsyssel-spillere. Det slog imidlertid ikke holdet ud. Allerede 4 minutter senere drev Muhammed-Cham Saracevic bolden frem i vores højre side. Efter et par træk ind i banen, satte han med et køligt højreben bolden forbi Kevin Stuhr Ellegaard til udligning 1-1.

Det blev startskuddet til en god Vendsysselperiode. Der blev investeret 100% i nærkampene, anden-boldene blev vundet og spillet flød bedre end længe. I det 18. minut fik Helsingør en stor mulighed. Evigt uheldige Jakob Hjorth faldt pludselig om. Det gav frit løb til Helsingør angriberen, men Fabian Ehmann var på plads.

Omkring den halve time fik Vendsyssel 2 store muligheder. Først trykkede Henri Järvelaid resolut af med venstrebenet. Uheldigvis sad det knaldhårde skud lige på Helsingørs målmand. Havde skuddet blot siddet en halv meter ude i en af siderne, havde målmanden ikke haft en chance. Kort tid efter måtte Helsingør målmanden ud af sit mål for at blokere et godt forsøg fra Muhammed-Cham Saracevic.

I halvlegens døende minutter fik Helsingørs Lukas Haren slået et indlæg mod bagerste stolpe, hvor Callum McCowatt satte hoved på. En ikke mindre end fabalagtig refleksredning fra Fabian Ehmann forhindrede imidlertid scoringen, og holdene kunne gå til pause med 1-1.

2. halvleg blev en mere rodet affære. Bolden befandt sig i store dele af tiden i luften, men når den kom ned på det lidt sparsomme græstæppe, forsøgte vi stadig at spille bolde rundt og komme ud over kanterne.

Efter 49. minutter spillede Helsingør bolden igennem i vores venstre side. Bolden endte hos Lucas Haren, som fik tid og plads til at vende rundt og sparke bolden helt op i hjørnet uden chance for Ehmann.

Ud over et par giftige indlæg, som vores angribere ikke helt nåede frem til og et par gode skudforsøg, som Helsingør forsvaret lige akkurat fik blokeret, skabte vi ikke de helt store chancer i 2. halvleg. I slutminutter kastede Vendsyssel alt frem i forsøget på udligning. Det gav en friløber til Helsingørs David Boysen. Fabian Ehmann kom dog godt ud af målet og blokerede skuddet.

Efter 4 minutters overtid kunne Helsingør spillerne strække armene i vejret, og en skuffet Vendsyssel lejr måtte konstatere, at resultatet ikke stod mål med den godkendte indsats.