Kære Vendsyssel FF fan, Vendsyssel FF Support,

Zone 70 og sponsorer

Som bekendt er der sket meget i Vendsyssel FF det seneste års tid, og ikke mindst den seneste måned, hvorfor jeg med disse linjer vil give en kort statusopdatering:

 

Gratis adgang for alle i sæsonen 2021/22

Opbakningen på lægterne betyder alt for spillerne – og som tilskuer/fan er det også bare sjovere at gå til fodbold på et fyldt larmende stadion med masser af stemning.

Vi har derfor valgt at sælge alle vores hjemmekampe til vores sponsorer i 2021/22, således der bliver gratis adgang for alle til vores hjemmekampe i NordicBet Ligaen.

Målet er at få et gennemsnit på minimum 2.000 tilskuere pr. kamp. Det burde være muligt med en kommune af Hjørrings størrelse og omegn. Med flere tilskuere på stadion, tror vi også på, at vi kan give vores sponsorer et bedre ”produkt”.

Et sådant initiativ koster selvfølgelig i form af tabte entreindtægter, men denne ”investering” har vi valgt at tage, med det formål at få endnu mere stemning stadion. Ligeledes skal initiativet også ses som en hjælp til at få udviklet fankulturen yderligere i Vendsyssel FF.

Vores håb er så også, at vores fans og tilskuere vil støtte os på stadion ved køb af øl/vand/pølser og merchandise.

Skulle der være spørgsmål herom kontakt Camilla Jørgensen på 26738888 eller [email protected]

Der er derfor ingen undskyldning mere for ikke at komme på stadion og støtte Vendsyssel FF – og det kan du gøre allerede fra på søndag kl. 15:00.

Årets første kampsponsor til kampen mod Nykøbing FC er Skovbo-Ren. Tusind tak til Skovbo-Ren for opbakningen.

Boderne på stadion bliver pengeløse

Med virkning fra på søndag den 8. august 2021 vil det ikke længere være muligt at betale med kontanter i boderne på stadion. Dette gør vi af administrative årsager samt af hensyn til vores frivillige som står i boderne, i relation til coronasmitte.

Kun betaling med Mobilpay eller Dankort vil blive accepteret.

 

Sportsligt er vi kommet langt, men er ikke i mål endnu

Siden tilbagekøbet af klubben den 1. juli d.å. har vi arbejdet i ”døgndrift”. Vi har bl.a. fået sammensat et yderst kompetent trænerteam med cheftræner Henrik Pedersen i spidsen. Vi har ansat Søren Henriksen med ansvar for bl.a. udviklingen af samarbejdet med vores moderklub (Hjørring Idrætsforening) og vi har arbejdet på at få sammensat en konkurrencedygtig spillertrup, hvor vi pt. har indgået aftaler med følgende spillere:

  • Diego Montiel
  • Thomas Oude Kotte
  • Jeppe Pedersen
  • Lukas Henrik Jonsson
  • Delphin Tshiembe
  • Rune Frandsen (pr. 01.01.2022)

Sammensætningen af spillertruppen er endnu ikke komplet og vi forventer at indgå aftaler med yderligere 5-6 spillere.

Nogen tænker måske: ”Hvorfor sker der ikke noget mere på spillerfronten når sæsonen nu er gået i gang?”. Vi har helt bevidst valgt at sætte ”overliggeren” højt i forhold til, hvilke spillere vi vil tilbyde kontrakt og vi har også valgt at være tålmodige. Transfervinduet lukker ”først” den 31. august – og det sker ofte, at der byder sig nogle spændende muligheder til, op til transfervinduets lukning.

 

Mød VFF

Som noget nyt vil vi 2 gange pr. sæson afholde informations- og orienteringsmøder for henholdsvis vores fans og sponsorer. 2 møder for vores fans – og 2 møder for vores sponsorer. Alle møderne vil være med deltagelse af trænerer og udvalgte spillere.

I VFF har vi også sat os et mål om at blive mere synlige i lokalområdet. Vil derfor tage initiativ til at ligge udvalgte træninger i vores omegnsklubber. Det kunne f.eks. være i Hirtshals, Sindal eller i Skibsby-Højene.

Vores trænerteam er i besiddelse af utrolig meget fodboldviden qua deres praktiske erfaring og teoretiske uddannelser. Dette er en viden vi gerne vil dele ud af til vores omegnsklubber i form af f.eks. foredrag eller deltagelse i en træning med feedback.

Spillere skal selvfølgelig primært koncentrer sig om at spille fodbold for Vendsyssel FF, men de står også til rådighed for f.eks. autografskrivning eller lignende.

Såfremt noget af ovenstående skulle have jeres interesse, er I velkommen til at kontakte Søren Henriksen herom på [email protected]

Kommunikativt har vi valgt at geare op, hvilket også skal ses i sammenhæng med ønsket om mere synlighed. Vi har derfor ansat journalist og forfatter Mads Nygaard. Mads vil blive ansvarlig for vores sociale medier, hvor aktiviteten i form af opslag vil blive øget betragteligt den kommende tid.

 

Sportslige mål 2021/22

Det vil være skønt, hvis jeg kunne skrive at vores mål er oprykning i 2021/22.

Starten har ikke været optimal. Den 1. juli stod vi uden træner og med en spillertrup på kun 11 mand. Der var ikke arrangeret træningskampe og i forhold til vores konkurrenter startede vi 2-3 uger senere.

På trods heraf, er jeg i dag meget fortrøstningsfuld. Vi har fået ansat et fantastisk dedikeret trænerteam og kvaliteten i spillertruppen vil kun blive øget inden transfervinduet lukker. Vores start på sæsonen er også mere end godkendt, med 2 point i 2 svære udekampe mod henholdsvis Esbjerg og Hobro – og hvor vi i begge kampe sagtens kunne have vundet.

Målet i den kommende sæson er derfor en slutplacering indenfor top-8.

Vi arbejder p.t. på en ny strategiplan, som bl.a. indeholder de sportslige målsætninger for de kommende 5 år. Denne plan vil vi dele med jer på et af vores kommende Informations- og Orienteringsmøder.

Der er ”styr på butikken” igen

Siden tilbagekøbet af klubben den 1. juli er vi kommet langt.

Den sportslige organisation er på plads, men der overvejes p.t. om staben skal udvides med en fysisk træner.

Administrativt og ledelsesmæssigt skal vi bl.a. have ansat en adm. direktør. En proces som vi, grundet sommerferien, først har valgt at starte op i denne måned.

Ved overtagelsen garanterede undertegnede en kapitaltilførsel på minimum kr. 12 mio., som skal være med til at sikre klubben et solidt økonomisk fundament de kommende år og skabe ”ro”. Denne proces vil være tilendebragt inden udgangen af august.

En kapitaltilførsel gør det ikke alene

En kapitaltilførsel på kr. 12 mio. gør det ikke alene. Skal vi i Hjørring have et fodboldhold som minimum skal ligge i top-18 kræver det, at vi formår at øge vores indtægtsgrundlag med 30-40% over de kommende år. Kravene og konkurrencen bliver øget fra år til år, hvilket betyder at omkostningsbasen ligeledes øges fra år til år.

Jeg håber derfor, specielt set i lyset af oplevelserne det seneste års tid, at såvel nuværende som nye potentielle sponsorer vil bakke yderligere op om Vendsyssel FF, når vores salgsteam kontakter jer. I er selvfølgelig også velkommen til selv at rette kontakte til Aage Strøm på [email protected].

I ønskes alle en rigtig god sæson – og tusind tak for jeres uvurderlige opbakning. Vi ses til 3 point på søndag på, et forhåbentligt fyldt, Nord Energi Arena.

Med venlig hilsen

Jacob Andersen