Business Netværk 2020/2021

ÅRETS NETVÆRKERE 2020
I netværksgruppe 1 faldt valget i år på Jørn Pedersen fra Jørns busrejser.

Om Jørn siger de øvrige i netværket sådan:
” Vedkommende altid positiv og god til at finde alternative løsninger når tingene ikke altid går som planlagt, og han deler gerne sine kontakter og er god til at følge op på referencer. Og så er han altid god for en sjov historie.”
” Vedkommende har om nogen altid et positivt syn på verdenen, selvom han måske er en af de hårdest ramte i gruppen.”
” Fantastisk lune og humor. Og sidst men ikke mindst er vedkommende meget behjælpelig med kontakter til nye emner hvor geografien også omfatter Aalborg området.”
” Vedkommende er altid velforberedt, og loves at åbne en dør for nogen, så gøres der noget ved det samme dag, som vi har haft møde. Det går aldrig i glemmebogen.”
” Han har god humor, vil det bedste for sine medmennesker, vil gerne netværket – også vil det jo være dejligt at få den på ”hjemmebane”, måske det er sidste chance, hvis han nu stopper”

På billedet se Jørn (tv) Vendsyssel FF salgschef Aage Strøm og netværks facilitator og salgstræner Per Topp.

Stort tillykke til Jørn herfra.

ÅRETS NETVÆRKERE 2020
I netværksgruppe 2 faldt valget i år på Mads Dyhr fra EDC Erhverv – Poul Erik Bech:
Om Mads siger de øvrige i netværket sådan:
”Vedkommende bidrager både med at videreformidle relevante informationer i gruppen og deler gerne ud af sin viden – såvel fagligt som personligt.”
”1. Altid forberedt
2. Har utroligt ofte en indgangsvinkel til folks søgninger
3.Deler ud af sin store viden, uden at være belærende.
4. Vendelbo der har smidt beskedenhedens lammende åg, uden at være blevet “kjøvenhavner”
På billedet se Mads flankeret af netværks facilitator og salgstræner Per Topp (th) og Vendsyssel FF salgschef Aage Strøm (tv)

Stort tillykke til Mads herfra.

Netværks møde Skallerup Seaside Resort

Torsdag i sidste uge var vores to netværksgrupper samlet hos Skallerup Seaside Resort.

Udover at netværke med hinanden, var torsdagens tema struktureret salg. Mads Dyhr fra EDC Erhverv – Poul Erik Bech, holdte et spændende oplæg, hvorefter temaet blev livligt debatteret.Mette Larsson og Dana Hyldgaard fra Skallerup Seaside Resort fortalte de mange fremmødte om de muligheder, resortet kan tilbyde erhvervslivet.

Under netværksmødet blev der selvfølgelig holdt god afstand, mens alle bar de påkrævede mundbind, når de bevægede sig rundt.

Business tur til Nordsø Ocenariet
I sidste uge havde vi en af vores netværksgrupper med på besøg hos Nordsø Oceanariet i Hirtshals.
Her afholdte vi netværksmødet, hvor deltagerne fik mulighed for at spare, udveksle erfaringer samt åbne døre for hinanden.
I Vendsyssel FF har vi to netværksgrupper, der holder møde hver anden uge, under kyndig ledelse af Per Topp, og hvor det primære formål er at lave forretning med hinanden
Kunne du tænke dig at blive en del af vores populære netværksgrupper, så kontakt salgchef Aage Strøm

Business Netværk 2019/2020

ÅRETS NETVÆRKERE 2019
I Vendsyssel FF har vi to netværksgrupper med godt og vel 60 lokale firmaer, der mødes hvert 14. dag. I netværksgrupperne er der fokus på øget omsætning – og selvfølgelig netværk.

Hvert år kårer hver gruppe ’Årets netværker’ – en deltager, der har været særlig dygtig til at bruge sit netværk. I år valgte gruppe 1 Arne Overgaard Larsen fra

Jysk Pension

som ’Årets netværker’. Om Arne siger de øvrige netværksdeltagere blandt andet: ”Han er altid klar til at formidle kontakter og godt humør”, ”Han er altid hurtig tilbagevendende til dem, der skal oprettes kontakt til. Men allermest har han et smittende afsindigt godt humør” og ”Han har et godt humør, positiv indstilling, altid hjælpsom med kontakter og hurtig opfølgning”.

ÅRETS NETVÆRKERE 2019

I netværksgruppe 2 faldt valget i år på Annika Skovbo fra Skovbo-Ren.

Om valget af Annika siger de øvrige deltagere blandt andet: ”Hun har en god energi på møderne og er meget hjælpsom. En rigtig rar og imødekommende person”, ”Hun er altid positiv, godt humør og er til at sælge” og ”Hun har været meget udadvendt fra dag 1. Hun har et stort netværk og deler gerne kontakter. Kæmpe thumbs up!”.

De billederne står de glade vindere med vores salgschef, Aage Strøm, samt vores dygtige mødeleder Per Topp.
Tillykke til Arne og Annika.
Virksomhedsbesøg på AVV
Vendsyssel FF Business Netværk, var igår på virksomhedsbesøg på AVV.
21 “netværkere” mødte interesseret op, og stillede masser af spørgsmål til projektmedarbejder Kurt Brandi, som tog os med rundt i hele virksomheden, og fortalte engageret om de fremtidige planer for AVV. Et rigtigt spændende besøg, på en arbejdsplads med 111 ansatte.