Business Netværk 2020/2021

Netværks møde Skallerup Seaside Resort

Torsdag i sidste uge var vores to netværksgrupper samlet hos Skallerup Seaside Resort.

Udover at netværke med hinanden, var torsdagens tema struktureret salg. Mads Dyhr fra EDC Erhverv – Poul Erik Bech, holdte et spændende oplæg, hvorefter temaet blev livligt debatteret.Mette Larsson og Dana Hyldgaard fra Skallerup Seaside Resort fortalte de mange fremmødte om de muligheder, resortet kan tilbyde erhvervslivet.

Under netværksmødet blev der selvfølgelig holdt god afstand, mens alle bar de påkrævede mundbind, når de bevægede sig rundt.

Business tur til Nordsø Ocenariet
I sidste uge havde vi en af vores netværksgrupper med på besøg hos Nordsø Oceanariet i Hirtshals.
Her afholdte vi netværksmødet, hvor deltagerne fik mulighed for at spare, udveksle erfaringer samt åbne døre for hinanden.
I Vendsyssel FF har vi to netværksgrupper, der holder møde hver anden uge, under kyndig ledelse af Per Topp, og hvor det primære formål er at lave forretning med hinanden
Kunne du tænke dig at blive en del af vores populære netværksgrupper, så kontakt salgchef Aage Strøm

Business Netværk 2019/2020

ÅRETS NETVÆRKERE 2019
I Vendsyssel FF har vi to netværksgrupper med godt og vel 60 lokale firmaer, der mødes hvert 14. dag. I netværksgrupperne er der fokus på øget omsætning – og selvfølgelig netværk.

Hvert år kårer hver gruppe ’Årets netværker’ – en deltager, der har været særlig dygtig til at bruge sit netværk. I år valgte gruppe 1 Arne Overgaard Larsen fra

Jysk Pension

som ’Årets netværker’. Om Arne siger de øvrige netværksdeltagere blandt andet: ”Han er altid klar til at formidle kontakter og godt humør”, ”Han er altid hurtig tilbagevendende til dem, der skal oprettes kontakt til. Men allermest har han et smittende afsindigt godt humør” og ”Han har et godt humør, positiv indstilling, altid hjælpsom med kontakter og hurtig opfølgning”.

ÅRETS NETVÆRKERE 2019

I netværksgruppe 2 faldt valget i år på Annika Skovbo fra Skovbo-Ren.

Om valget af Annika siger de øvrige deltagere blandt andet: ”Hun har en god energi på møderne og er meget hjælpsom. En rigtig rar og imødekommende person”, ”Hun er altid positiv, godt humør og er til at sælge” og ”Hun har været meget udadvendt fra dag 1. Hun har et stort netværk og deler gerne kontakter. Kæmpe thumbs up!”.

De billederne står de glade vindere med vores salgschef, Aage Strøm, samt vores dygtige mødeleder Per Topp.
Tillykke til Arne og Annika.
Virksomhedsbesøg på AVV
Vendsyssel FF Business Netværk, var igår på virksomhedsbesøg på AVV.
21 “netværkere” mødte interesseret op, og stillede masser af spørgsmål til projektmedarbejder Kurt Brandi, som tog os med rundt i hele virksomheden, og fortalte engageret om de fremtidige planer for AVV. Et rigtigt spændende besøg, på en arbejdsplads med 111 ansatte.