Company Day på Hjørring Golfklub

I fredags var Vendsyssel FF værter for den årlige golfturnering i Hjørring Golfklub. Knap 50 deltagere var mødt op, på trods af vejrudsigten så noget truende ud.
De startede dagen med en god frokost i Golf Caféen, mens salgschef Aage Strøm bød velkommen. Han overlod efterfølgende ordet til den nye administrerende direktør, Lars Glinvad, der præsenterede sig selv og takkede sponsorer og frivillige, der alle er nødvendige for at drive en fodboldklub.

En god dag på golfbanen sluttede med, at de omkring 50 deltagere fik sig en forfriskning i klubhuset mens scorekortene blev talt op, så der kunne findes nogle vindere. Torben Jespersen, Per B. Nielsen og Aage Strøm stod for at uddele de mange præmier, som velvilligt var blevet doneret af vores sponsorer.
I A-rækken løb John Jensen (40 point) med sejren, mens René Andreassen (39 point) og Rasmus Rynkeby Nygaard (39 point) tog sig af de efterfølgende placeringer.
I B-rækken var det Mads Thomsen (40 point), der kunne strække armene i vejret som sejrsherre, mens Erik Rasmussen (36 point) og Poul-Erik Clausen (35 point) tog sig af de efterfølgende placeringer.
Mette Green Clausen blev bedste damespiller med 31 point.