Dag og nat i regnfuld sejr over SC Weiche Flensburg 08

På endnu et opstartsmål af Christoffer Boateng og et mål fra nytilkomne Bradford Jamieson IV vandt vi her til eftermiddag 2-1 over SC Weiche Flensburg 08 fra Regionalliga Nord.

Bedømt ud fra første halvleg var det fuldt fortjent. Vi sad solidt på tingene, og vi kunne allerede have bragt os foran 1-0 efter ganske få minutter. Men hverken Brad Jamieson eller Boateng kom frem til Konatés fremragende aflevering.

Vi skulle derfor knap et kvarter frem i kampen inden vi fik hul på bylden. Og opskriften var den samme, som den har været i de tidligere kampe i denne opstart. En lang bold frem i dybden til Boateng, der udnyttede sin hurtighed til at slippe fri. Et elegant, følt spark uden om keeperen og føring.

I de følgende minutter havde vi igen muligheder til at score. Flensburg-holdet var noget på hælene, og vi pressede dem højt.

Før denne sæson blev det muligt for forsvarsspillerne, at stå inde i feltet på målspark, så keeperen kunne sparke den ud kort, og holdet kan bygge op nede fra. Den manøvre kan være farlig. Det fandt SC Weiche Flensburg 08 i hvertfald ud af efter 35 minutter.

Et kort udspark til en forsvarsspiller, et højt pres fra Konaté, Jajic og Boateng og en forfærdelig tværaflevering fra en Flensburg-spiller gjorde, at Bradford Jamieson IV nemt kunne få bolden over stregen til sit første mål i Vendsyssel FF-trøjen. 2-0.

Resten af halvlegen skete der ikke det store.

Efter pausen var vi som forvandlet. Det store spillemæssige overskud vi havde i kampens første 45 minutter var helt væk, og i stedet haltede vi efter og havde svært ved at holde på bolden.

Derfor blev det en forfærdelig rodet og dårlig halvleg, der da også kostede et mål.

Men det blev ved det ene til Flensburg-holdet.

I den modsatte ende havde Wessam Abou Ali et skud på stolpen, men det blev ved det. Vi vandt den anden testsejr i denne opstart med 2-1.

Matchfacts, træningskamp

SC Weiche Flensburg 08 – Vendsyssel FF 1-2 (0-2)

Mål: 0-1 14. min Christoffer Boateng, 0-2 35. min Bradford Jamieson IV, 1-2 50. min ukendt

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Nicolai Flø – Tobias Damsgaard (59. Jeppe Svenningsen), Lasse Steffensen (Daniel Christensen), Søren Henriksen, Jakob Blåbjerg – Tiémoko Konaté (46. Emmanuel Ogude), Mikkel Basse (59. Jelle van der Heyden), Morten Knudsen, Christoffer Boateng (67. Mads B. Mikkelsen) – Dušan Jajić, Bradford Jamieson IV (46. Wessam Abou Ali)