Efter onsdagens to hængepartier i NordicBet Ligaen snerper det nu yderligere til i toppen af rækken. Vejle mistede således sin status som ubesejret efter 0-2 nederlag i Viborg, og Skive IK frister fortsat en tilværelse som agterlanterne uden sejr efter 2-2 i dagens opgør mod FC Fredericia.

Med andre ord er det et sultent Skive-hold, som Vendsyssel FF står over for søndag i 9. runde af NordicBet Ligaen, eftersom hjemmeholdet endnu ikke har vundet en kamp i denne sæson, og holdet har ikke udvist samme suverænitet på hjemmebane som i sidste sæson. Så Dalgaard & co. er sultne i deres jagt på sæsonens første sejr…

I den anden ende af tabeller, er der for Vendsyssel FF – uændret – to point op til førstepladsen. Flasker resultaterne sig rigtigt i Vejle Boldklubs hjemmekamp mod FC Fredericia og sætter Thisted FC point til i deres udekamp i Nykøbing, overtager Vendsyssel FF førstepladsen. Sidstnævnte forudsætter dog, at holdet drager sejrrigt fra opgøret i Skive.

Søndag efter kl. 15.30 ved vi, om det er lykkedes. Har du mulighed for at støtte holdet i udekampen i Skive, bør du straks tilmelde dig til busturen, som Vendsyssel FF Officielle Support arrangerer. Se mere på fanklubbens side på Facebook.

Foto: Flemming Brinkmann, Brinkmann Photo & Video