EN HALVLEG TIL HVER

Det intense opgør bød på en halvleg til hvert hold, et rødt kort og en i perioder ophidset, grænsende til ond stemning mellem spillerne

Vendsyssel kom rigtig godt ud til kampen. Allerede i det 5. minut blev Hobros keeper testet. Hårdtarbejdende Lasse Steffensen ”flækkede” bolden videre til Muhammed Cham-Saracevic, som efter et enkelt træk trykkede af. Adrian Kappenberger i Hobro-målet måtte ud i fuld længde for at redde skuddet. I det 15. minut var recepten stort set den samme. Cham-Saracevic modtog bolden på venstrekanten og slog et præcist indlæg ind til Greg Berthier, som med hovedet kunne dirigere bolden i mål til en fortjent 1-0 føring. Hobro satsede mest på lange bolde op på Pål Kirkevold, men ud over en enkelt gang, hvor det brændte på foran Vendsyssel-målet, blev det ikke til de store chancer til Hobro. Efter 1 minuts tillæg kunne spillerne gå til pause med en fortjent 1-0 føring til hjemmeholdet.

Hobro kom stærkt ud til 2. halvleg. De pressede højt og investerede masser af fysik i duellerne. Vendsyssel havde svært ved at etablere spillet og lod sig presse langt tilbage. 8 minutter ind i 2. halvleg var det tæt på udligning. En tilfældig nedfaldsbold landede pludselig ved en helt fri Jonas Brix-Damborg, som fik skidt ram på skuddet, og forsøget endte en god meter udenom fødselaren Peter Friis Jensens mål. Allerede minuttet efter gik det galt. Hobro fortsatte med at pumpe bolde ind i feltet. I første omgang fik forsvaret clearet indlægget, men Hobro kunne ugeneret sende bolden tilbage i feltet, hvor den dumpede ned for fødderne af Simon Jacobsen, som køligt lagde bolden over i det lange hjørne til stillingen 1-1.

Efter en times spil blev Vendsyssel reduceret til 10 mand. I irritation skubber Hobros Christian Cappis en albue I hovedet på Muhammed Cham-Saracevic. Der opstår en del tumult, hvor spillere fra begge hold blander sig. Dommeren vælger den klassiske løsning og giver gult kort til begge spillere, og da Vendsysselspilleren minuttet senere sparker bolden væk efter et dømt frispark, trækker dommeren det andet gule kort op af lommen. Reduceret til 10 mand blev den sidste halve time et langt pres mod Vendsyssel-forsvaret. Ud over et farligt hovedstød fra Simon Jakobsen resulterede det massive spilovertog ikke i egentlige chancer til Hobro, som gang på gang måtte se sig afvist af en hårdtarbejdende og velorganiseret Vendsyssel-defensiv.

Det uafgjorte resultat betød desværre, at det ikke lykkedes at hente ind på Hobro, som fortsat er 5 point foran Vendsyssel. Nu venter 2 utrolig vigtige kampe. Torsdag den 6/5 skal vi møde Skive ude og allerede tirsdagen efter tager vi imod Kolding hjemme.

Næste kamp: torsdag den 6/5 kl. 19:00 ude mod Skive.