Et kig bag facaden: Core Sports Capital i Vendsyssel FF

I denne uge blev det offentliggjort, at det schweiziske fodboldselskab, Core Sports Capital, har købt aktiemajoriteten i Vendsyssel FF.

Tre repræsentanter for firmaet, CEO & grundlægger Ahmet Schaefer, managing director Jérôme Champagne og fodbolddirektør Ingo Winther, var mandag og tirsdag på besøg i Hjørring og Vrå for at møde lokalsamfundet. Vi var med som en flue på væggen, og giver her et lille indblik i, hvordan deres to dage forløb.

Mandag:

Ahmet Schaefer, Jérôme Champagne og Ingo Winther lander i Aalborg Lufthavn omkring klokken 11:00. Jacob Andersen henter dem, småsnakker lidt og briefer hurtigt om de kommende dages program. Herefter sætter de sig i bilen og sætter kursen mod Vrå, hvor de skal møde den sportslige sektor – spillerne, trænerne og sundhedsstaben – inden de fortærer en let frokost.

Efter en god frokost og mødet med spillerne og trænerstaben, satte delegationen kurs mod Hjørring.
Her skulle de se administrationens kontor og fanshoppen, og efterfølgende listede de op på rådhuset, hvor borgmester Arne Boelt og kommunaldirektør Tommy Christiansen ventede. Her fortalte Ahmet Schaefer lidt om, hvad bevæggrundene for at investere i Vendsyssel FF er, og hvad deres mission med investeringen er. Et positivt møde, hvor der blev snakket lystigt om fremtiden for Vendsyssel FF.

,

Efter besøget hos borgmesteren sluttede den mere formelle del af dagen. Som slutning på dagen sluttede selskabet med en god middag på en af kommunens gode restauranter, hvor de fik følgeskab af trænerteamet.

Tirsdag:

Tirsdagen stod i den grad i mediernes tegn. Delegationen med Ahmet Schaefer, Jérôme Champagne, Ingo Winther samt Jacob Andersen dukkede op på Nord Energi Arena, hvor flere medier havde meldt deres ankomst, for at dække den store nyhed. En del af settingen til pressemødet var trøjerne fra de tre klubber Core Sports Capital – med overtagelsen af Vendsyssel FF – nu har inde i folden; Clermont Foot 63 (Ligue 2 i Frankrig), SC Austria Lustenau (2. Bundesliga i Østrig) samt altså Vendsyssel FF.

Efterfølgende gik turen til Vrå, hvor den formelle introduktion til spillertruppen fandt sted. Her gjorde Ahmet Schaefer og Jacob Andersen det meget klart, at dagligdagen ikke bliver ændret radikalt. Det er stadig ‘business as usual’ og ingen stor revolution, der vender op og ned på det hele.

Efter at have introduceret sig selv for spillertruppen samt gennemført det sidste interview, gik turen for anden gang denne dag til Nord Energi Arena. Denne gang var det ikke pressen, men derimod en del af vores fantastiske hær af frivillige, der ventede.
Her fik de, altså de frivillige, mulighed for at stille spørgsmål til både Jacob Andersen og Ahmet Schaefer, og spørgelysten var stor.

Programmet sluttede med en middag på Bryghuset Vendia, hvor der også var deltagelse af administrationen  samt nogle sponsorer.

Onsdag:

Turen gik retur til Schweiz efter et par spændende og intense dage i Hjørring og Vrå.