FC Nordsjælland straffede vores fejl

Søndagens kamp endte med et nederlag på 3-0 til FC Nordsjællands forsvarende bronzevindere. Efter en god periode fra vores side i første halvleg, viste Kasper Hjulmands tropper, hvorfor de endte en med medalje om halsen i den netop overståede sæson.

”Man må bare have respekt for, at de har nogle unge gutter, der går ind og giver den alt hvad de har. Omvendt synes jeg ikke, det var helt skidt fra os i dag (i går, red.). Jeg synes ikke, vi spillede godt nok og klogt nok i forhold til at skulle vinde kampen,” siger Alexander Juel Andersen.

”Jeg synes, vi startede kampen godt, og vi kunne have scoret efter få minutter. Vi vidste godt, de var gode med bolden og ville have den meget, men jeg synes, vi er fint med, indtil de får scoret. Vi havde også mulighederne, men i dag fik vi ikke scoret på vores chancer, som vi har gjort i de andre kampe, og det blev straffet hårdt,” siger Mikkel Frankoch, der var tæt på at komme på måltavlen, da han godt seks minutter før tid bragede et langskud på overliggeren.

Efter kampen stod vi med følelsen af, at 3-0 var et mål eller to for meget. Samtidig var der ærgrelse over, at vi ikke fik udnyttet de muligheder, vi havde i kampen.

”Jeg synes, vi blev okay farlige. Men vi var ikke helt gode nok med kuglen – især ikke på den sidste tredjedel, hvor vi ikke fik spillet chancerne store nok, og så blev det sådan nogle halve forsøg. Vi var rimelig farlige på dødbolde, selvom vi ikke fik scoret, men i anden halvleg kom vi til at ligge for langt fra dem, bliver for passive og fik ikke sat presset. Det skal vi blive bedre til at håndtere, når vi kommer bagud mod et godt hold, der er gode med bolden,” siger Alexander Juel Andersen.

Trods følelsen af at have lidt et for stort nederlag, så kunne både Alexander Juel Andersen og Mikkel Frankoch så positive elementer i spillet, som vi kan bygge videre på.

”Vi er gode, når vi spiller. Vi beviste, at vi godt kan spille mod de gode gold. FC Nordsjælland blev nummer tre i sidste sæson, og vi kunne sagtens være med. De straffede os bare hårdt, og vi skal også kunne straffe modstanderne, når vi får chancerne,” siger Frankoch, der bliver suppleret af anfører Juel Andersen.

”Vi kom ud med gav en masse god energi og i første halvleg turde vi spille. Det var måske også det, der kostede lidt, fordi vi risikerede bolden. Men det er sådan, vi gerne vil spille, og det skal vi blive bedre til. Det gør man kun ved at prøve. Omvendt skal vi være kloge til at vælge hvornår vi gør det, og hvornår vi ikke skal gøre det,” siger han.