Fischer: Vi havde chancerne

Det blev desværre ikke til point i går, da vi måtte tage turen hjem fra Sydbank Park i Haderslev uden point. To dødboldsmål af først Kees Luijckx og siden Stefan Gartenmann, inden amerikanske Seyi Adekoya reducerede med sit første Superliga-mål blev slutfacit efter en kamp, hvor vi godt kan ærgre os over det ikke blev til point.

”Det er et uheldigt nederlag. Det var fodbold for voksne mænd derinde i dag (i går, red.). Vi havde vores chancer for at få point, men vi skal være bedre til at udnytte dem, når de kommer. SønderjyskE havde også chancer, men jeg synes, vi havde flere og mere åbne chancer. Scorer vi et mål tidligt i kampen, som vi havde muligheden for, så tror jeg, det havde været vores kamp. Men i stedet scorer de to mål på standardsituationer i slutningen af kampen, og løber med sejren,” siger Sander Fischer, der igen viste god kvalitet i defensiven.

Han peger på, at holdet mangler den sidste skarphed i begge felter, der betyder forskel på point og – som i går – på at gå tomhændet fra kampen.

”Vi arbejder hårdt og røven ud af bukserne – det viste vi igen i dag (i går, red.). Men vi var uheldige. Hvis vi havde haft mere koldblodighed og skarphed i de afgørende situationer, så ville vi stå som vindere af kampen. Det gør vi ikke, og det er ærgerligt,” siger han og fortsætter:

”Jeg synes, vi havde fortjent mindst ét point, men sådan fungerer fodbold ikke. Du får ikke point for at skabe chancer og spille godt. Vi er et ungt hold, og vi er stadig i en læringsproces. Jeg synes egentlig, vi havde det i vores egne hænder i dag, men vi lod det slippe, og det er en ærgerlig følelse at stå med,” siger Sander Fischer.

Fischer og resten af holdet kan se frem til en friweekend, inden vi i næste uge ser frem mod en hjemmekamp på Nord Energi Arena mod Brøndby IF.