Flø: Tung fornemmelse

Der blev ikke vekslet mange ord spillerne i mellem efter 2-0 nederlaget til Randers FC lørdag eftermiddag. Skuffelsen var stor, og det gav sig også til udtryk i det udtryk, spillerne leverede efter slutfløjt.

”Det er en tung fornemmelse at stå med. Og jeg synes, den er lidt ekstra tung i forhold til de andre kampe. Vi kom egentlig meget godt ud og fik produceret de chancer til at lave mål, vi skal, og gik tilfredse ind til pausen. Og så gik vi ned i kadence og manglede intensitet og kvalitet. Så bliver det svært at vinde. Randers FC er gode, men jeg følte, det var fordi vi ikke selv bragte nok i anden halvleg, vi ikke vandt,” siger målmand Nicolai Flø.

Også midterforsvar Andreas Kaltoft var skuffet over præstationen.
”Vi havde mulighederne for at komme foran, og vi spillede okay. Men vi fik ikke udnyttet vores chancer, og vores anden halvleg var under niveau, og det er ikke godt nok,” siger han.

Adspurgt hvad vi manglede i kampens sidste 45 minutter var Andreas Kaltoft klar i spyttet.
”Vi manglede energi og kvalitet. Randers FC vandt for mange dueller og andenbolde, og fik sat os under pres. Desuden fik vi ikke clearet bolden eller holdte godt nok fast i den, når vi havde den, så det var lidt over det hele, der manglede kvalitet,” siger han og bliver suppleret af Nicolai Flø.

”Ros til Randers FC. De kom længere frem på banen, og vandt deres dueller. Vi havde ikke de perioder, hvor vi var på bolden og fornemmede, at vi var med i kampen. Det blev mest spil på Randers FC’s præmisser. Og de perioder, hvor vi så havde bolden, var de dygtige til at stå kompakt, og så havde vi svært ved at åbne dem,” siger han.

Kaltoft, Flø og de øvrige spillere har mulighed for oprejsning på onsdag, hvor vi tager til Hundested, for at møde Hundested IK i Sydbank Pokalens 3. runde. Og på søndag skal vi i aktion i Superligaen igen, da FC København kommer en tur til Nord Energi Arena.