Første nederlag i foråret

Vendsyssel FF kunne desværre ikke følge den gode start på foråret op mod Vejle BK. Gæsterne fik fuldt udbytte af søndagens kamp, og kunne tage retur til Nørreskoven med alle tre point. I kampens slutfase forsøgte vi os ellers med et godt tryk mod vejlensernes mål, men desværre fik vi ikke scoret det udlignende mål, og måtte derfor se os slået med 1-2 på Nord Energi Arena.

De 1433 tilskuere der var mødt op skulle ikke vente længe på at få første scoring. Efter blot tre minutters spil fik gæsterne fra Vejle bolden i nettet. Den tidligere Vendsyssel FF-spiller Mads Greve fik bolden i højre side, og forsøgte sig med et indlæg. Greve så ikke ud til at få ordentlig ram på bolden, men den trillede alligevel ind til en helt fri Mads Lauritsen, der helt umarkeret sparkede bolden ind bag Nicolai Flø i målet.

Et par minutter senere havde Marcus Solberg et hovedstød mod gæsternes mål, men angriberen, der netop har forlænget sin kontrakt, kunne ikke få ordentlig ram på den.

Som halvlegen skred frem fik vi bedre og bedre fat. Vi fik spillet bolden godt rundt, og fik lagt et fornuftigt tryk på gæsterne. Udligningen var også ved at komme, da Mohammed Diarra nåede højest på et hjørnespark fra Jeppe Illum, men Diarras afslutning nåede ikke det sidste stykke ind over stregen. Derfor var stillingen ved pausen stadig 1-0 til gæsterne.

Fra anden halvlegs start var det et opsat Vendsyssel FF-hold, der kom ud. Men trods godt spil og med bolden meget på vejlensernes banehalvdel, var det igen gæsterne, der fik bolden i nettet. Bolden faldt ned for fødderne af Nikolaj Madsen efter et frispark i højre side, og han overlistede Flø i målet med en flad afslutning til bagerste stolpe.

Herefter satte vi os igen på spillet, og kom tættere på gæsternes mål. Vejle, der ikke havde vundet i dette forår, forsøgte at dæmme op for vores offensive tryk, ved at skifte en forsvarsspiller for en angriber. Men lige lidt hjalp det.

Indskiftede Ninos Gouriye modtog efter 81 minutter bolden i venstre side, og satte kursen direkte mod Pavol Bajza i Vejle-målet. Han tog et træk uden om Kerim Memija, og sidstnævnte stak benet ud og nedlagde Gouriye i det kriminelle felt, og dommeren fløjtede korrekt for straffespark. Det sparkede Ninos selv, og han satte bolden sikkert ind højt i målet.

Det rystede gæsterne, der i kampens slutfase brugte længere og længere tid på at sætte spillet i gang. I et forsøg på at fremtvinge en udligning sendte cheftræner Erik Rasmussen Kristian Riis frem. Men trods den offensive satsning i slutminutterne, så lykkedes det os desværre ikke at få målet til 2-2.

Vi måtte derfor se os slået for første gang i 14 kampe (inklusiv træningskampe) og for første gang i dette forår.

NordicBet Ligaen – 27. spillerunde

Vendsyssel FF – Vejle BK 1-2 (0-1)

Mål: 3. min 0-1 Mads Lauritsen, 53. min 0-2 Nikolaj Madsen. 1-2 83. min Ninos Gouriye (str.)

Advarsler: 10. min Simone Branca (Vejle BK), 71. min Nicolaj Ritter (Vejle BK), 73. min Ylber Ramadani (Vejle BK), 89. Imed Louati (Vejle BK)

Tilskuertal: 1433

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Nicolai Flø – Morten Knudsen, Kristian Riis, Andreas Kaltoft (31. Mohammed Diarra), Christian Overby – Mikael Anderson (56. Ninos Gouriye), Moses Opondo, Mikkel Frankoch, Jeppe Illum – Marcus Solberg (64. Yao Dieudonne), Emmanuel Ogude.

Startopstilling, Vejle BK (5-3-2): Pavol Bajza – Viljormur Davidsen, Rasmus Lauritsen, Mads Greve, Mads Lauritsen, Nikolaj Ritter – Ylber Ramadani, Nikolaj Madsen, Simone Branca (81. Alexandru Boiciuc) – Imed Louati (89. David Arshakyan), Alan Sousa (72. Kerim Memija)

Næste kamp: Fredag d. 20/4 klokken 18:00 på Spar Nord Arena i Skive.