Fokus på Vendsyssel Business Netværksgrupper

Vendsyssel FF´s Business Netværksgrupper driver et af Nordjyllands største erhvervsnetværk. Med lige godt 70 partnere fordelt i to netværksgrupper, er de med til at støtte Vendsyssel FF men samtidig også med til at videreudvikle deres professionelle netværk. Dette giver partnerne de optimale betingelser for at skabe de relationer, som i sidste ende gavner omsætningen.

Vendsyssel FF’s Business Netværk bliver afholdt 20 gange årligt, hvor vi mødes enten i et mødelokale på træningsanlægget i Vrå eller hos nogle af de partnere som er med i Business Netværket. Per Topp er uddannet salgstræner og foredragsholder og styrer derfor dagsordenen. Vi har snakket med Annika Skovbo, som deltager på vegne af Skovbo Ren, Gert Kjæhr fra Office Partner og Siggi Strandeng fra Milton Huse.

Skovbo Ren

Vendsyssel FF’s Business Netværk er et socialt men professionelt forum, hvor man ikke nødvendigvis behøver at interessere sig for fodbold for at kunne deltage. Vi har snakket med Annika Skovbo om netop dette.

“I forhold til mange andre netværker jeg har prøvet, har Vendsyssel FF Business Netværket fanget mig, og det er på trods af jeg aldrig har været interesseret i fodbold før nu. Vi hjælper hinanden med dagligdagens problemstillinger, hjælper med kontakt til nye kunder og hører også hinandens solstrålehistorier, man lærer hinanden at kende. Det giver rigtig mange gode ideer til sin egen forretning. Jeg kan helt klart anbefale det” Annika Skovbo.

Office Partner

Vendsyssel FF’s Business Netværk er et utroligt givende netværk, og hvis man gider at prioritere og engagere sig i Business Netværket, så høster man også frugterne. Det mener Gert Kjæhr fra Office Partner, som har været en del af netværket siden 2017 og det er ikke blevet mindre attraktivt med årene – tværtimod.

Det er det bedste netværk jeg har deltaget i, og jeg deltager i nogle stykker efterhånden. Vendsyssel FF’s netværk giver mig et væsentligt større udbytte. Vi er rigtige dygtige til at udnytte hinandens netværk, komme med leads, hjælpe med kontakt oplysninger og samtidigt fungerer vi også rigtig godt socialt, men det er ikke det primære formål.  Per Topp er ekstremt dygtig til at holde snor i business og det sociale. Man skal selvfølgelig deltage og leverer noget, så får man det også tilbage igen. Jeg kan klart anbefale det, jeg er rigtig glad for at være en del af det.” Gert Kjæhr.

Milton Huse

Siggi Strandeng fra Milton Huse har været med siden 2018 og er derfor også et kendt ansigt i Business Netværket. Business Netværket er givende i den forstand at man konstant får nye redskaber og fif til at løse problemstillinger i dagligdagen.

“Man får en rigtig god sparring på tværs af brancher, alder og køn. Folk er rigtig gode til at hjælpe og sparre med hinanden samt komme med inputs til hverdagens problemer. Jeg synes derudover også at man får en rigtig god feedback som ikke er forhåndsindtaget, da vi deltager på tværs af forskellige brancher. I forhold til mit erhverv, har jeg fået nye kontakter, som har været med til at generer salg. Derudover også personlig sparring, så det har været meget givende på forskellige niveauer for mit vedkommende i de tre år jeg har deltaget. Jeg kan helt klart anbefale det” Siggi Strandeng

Vendsyssel FF’s Business Netværk er altså det optimale miljø, hvis du gerne vil ekspandere din virksomhed.

Lyder Vendsyssel FF’s Business Netværk som noget for dig og din virksomhed, så kontakt salgschef Aage Strøm på tlf +45 29 25 96 25 eller mail [email protected]