Blå himmel, lav sol, frostgrader og højt humør har præget dagligdagen, siden træningen blev genoptaget i forrige uge. Den korte forberedelse til turneringsstart har stillet krav til en balanceret træning.

Det kunne være fristende at forcere træningen, men den limpind er trænerteamet ikke hoppet på. I stedet for tunge ben og flere skader har træningen været baseret på intensive, kampnære sekvenser, så vi står så klar som overhovedet muligt, når vi møder Esbjerg i forårets første kamp.

Cheftræner Michael Schjønberg har sammenlignet vores situation med det svenske herrelandshold i håndbold, der fik deres forberedelser til VM ødelagt af smitte i truppen.                                                                                                     ”Vi skal optræde som en enhed, og vi skal ville det samme. Vi er klar og kan slå alle hold, men vi kan også tabe til alle hold. Det er i den sidste ende et spørgsmål om vilje og indstilling”, slutter Michael Schjønberg.

Nu venter der en uge, hvor træningerne fortsat stilles ind på den kommende kamp mod Esbjerg, der kan give mulig debut til de 3 nyankommende spillere Fabian Ehmann, Thomas Christiansen og Virgiliu Postolach.

Når vi lørdag kl 13:00 løber ind på det fuldstændig tilskuertomme Blue Water Arena i Esbjerg, er vi godt forberedt, og troen på et godt resultat er i den grad til stede.