FRIVILLIGE ARRANGEMENTER

Julefest
I fredags sagde den sportslige sektor tak til de frivillige for deres store og uundværlige indsats i løbet af 2019.
Trænerstaben, spillertruppen, sportsdirektør Ole Nielsen var flankeret af adm. direktør Lars Glinvad, og de servicerede de frivillige ved den årlige julefrokost.
Og det var fuldt fortjent, at de frivillige var i centrum denne aften. For uden dem, var der intet Vendsyssel FF. Vi synes, vi har den bedste flok af frivillige i hele Danmark. Og vi er enormt stolte af deres store engagement i Vendsyssel FF.
Blandt andet Leo, som I ser på et af billederne. Han bor på Sjælland, og tager indimellem turen hele vejen til Hjørring for at give en hånd med. Det er altså imponerende 🙂
Tusinde tak for en fantastisk aften
Sommerfest
Vi føler os ufattelig privilegeret i Vendsyssel FF. Vores korps af frivillige hjælpere er i særklasse, og de yder en helt enorm indsats, når vi spiller hjemme på Nord Energi Arena. Om det er billethåndtering, salg i boder, forsyning til de forskellige boder, i vores VIP-lounge eller alle de andre opgaver, så står de klar – og altid med et kæmpe smil på læberne og i godt humør.
Vi kan slet ikke understrege, hvor stor pris vi sætter på deres/jeres indsats! Derfor er det os også en kæmpe fornøjelse, når vi to gange om året holder en fest for og til jer. Det fortjener i – virkelig!
Tusinde, tusinde tak for jeres kæmpe og uvurderlige indsats

 Introduktion af Ahmet Schaefer 

Efter at have introduceret sig selv for spillertruppen samt gennemført det sidste interview, gik turen for anden gang denne dag til Nord Energi Arena. Denne gang var det ikke pressen, men derimod en del af vores fantastiske hær af frivillige, der ventede.
Her fik de, altså de frivillige, mulighed for at stille spørgsmål til både Jacob Andersen og Ahmet Schaefer, og spørgelysten var stor.