Glen Riddersholm ny sportsdirektør i Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har fundet sin nye sportsdirektør, og valget er faldet på den tidligere toptræner Glen Riddersholm.

Efter Mogens Krogh meddelte sit stop i klubben for et par uger siden, har Vendsyssel FF’s bestyrelse – med formand Jacob Andersen i spidsen – ledt efter ham, der skulle overtage tjansen. Og valget er altså faldet på den tidligere mestertræner Glen Riddersholm.

”Det er et scoop, at vi i Vendsyssel FF kan tiltrække så stor en kapacitet som Glen Riddersholm, og vi er stolte af, at han har valgt os. Valget faldt på Glen, fordi han er en stor fodboldkapacitet, og har vist, at han kan føre et hold til tops. Han kender gamet indefra qua sin tid som cheftræner i både FC Midtjylland og AGF, og vi ser ham som en god sparringspartner for vores unge trænerteam. Samtidig har Glen et godt kendskab til talentnetværket i Danmark, da han tidligere har været U17-landstræner for Danmark. Vi er stolte af, at have fået en mand med den fodboldfaglighed, Glen har, ind i vores stab,” siger bestyrelsesformand Jacob Andersen.

Den nye sportsdirektør glæder sig til at tage arbejdshandskerne på i landets nordligste Superligaklub.

”Jeg har mødt en professionel og ambitiøs klub, og det har overbevist mig om, at det er det rigtige skridt i min karriere. Vores mål er, at vi skal etablere os i Superligaen, og det gør vi ved at være stærke sammen. Vendsyssel FF har gjort det fantastisk i en lang periode og har taget mange store skridt, hvilket oftest er det letteste. Det svære kommer nu – og det er at tage de små skridt, hvis vi skal indfri vores målsætning. Der venter rigtig hårdt arbejde forude, men jeg ser utrolig meget frem til at arbejde med et meget talentfuldt trænerteam, en dygtig stab og spillertrup, med hele administrationen og ikke mindst de frivillige. Vi skal alle i fællesskab arbejde hårdt for at nå vores mål om at etablere os i Superligaen,” siger Glen Riddersholm.

Det er første gang, Glen Riddersholm skal prøve sig af i sportsdirektørrollen, og den opgave glæder han sig til.

”Jeg har overvejet i lang tid, om jeg er parat til den. Jeg har været i fodboldbranchen i 33 år, og det er en udfordring, og det tænder jeg på. Det er et projekt og en udfordring, hvor jeg kan sætte mine kompetencer i spil, og kan blive udfordret med at lære nogle nye ting. Det er det, jeg har brug for i min karriere, og jeg glæder mig utrolig meget til at tiltræde i Vendsyssel FF.

Glen Riddersholm er 46 år, og har tidligere stået i spidsen for FC Midtjylland, med hvem han blev dansk mester i 2014/2015. Riddersholm tiltræder i Vendsyssel FF den 1. november.