Glen Riddersholm stopper som sportsdirektør i Vendsyssel FF og tiltræder som cheftræner i SønderjyskE pr. 1. februar 2019

Glen Riddersholm har tirsdag den 18. december d.å. meddelt Vendsyssel FF, at han ønsker at fratræde sin stilling som sportsdirektør. Glen Riddersholm har indgået en aftale med SønderjyskE, hvor han tiltræder som cheftræner den 1. februar 2019.

Jeg skal ikke ligge skjul på, at Glen Riddersholms opsigelse kommer på et meget dårligt tidspunkt. Glen har kun bestridt jobbet som sportsdirektør i 1½ måned, og vi står p.t. overfor for det vigtigste transfervindue i klubbens historie” siger bestyrelsesformand Jacob Andersen.

”Forud for Glen Riddersholms ansættelse, havde vores ansættelsesudvalg, og jeg selv mange samtaler med Glen, hvor vi blandt andet drøftede om han nu virkelig var afklaret med, ikke at være træner mere. Her, allerede 1½ måned efter, kan vi konstatere at det desværre ikke var tilfældet.

På trods af det korte ansættelsesforhold har Glen udført et flot stykke arbejde, men alle i og omkring Vendsyssel FF, er selvfølgelig ærgerlig og skuffet over opsigelsen, hvilket også skal ses i lyset af, at man vælger at skifte til en af vores nærmeste konkurrenter” forsætter Jacob Andersen.

Selvom vi nu står med den her udfordring ved indgangen til transfervinduet, tager vi dem med ro, da vi er godt og grundigt forberedt. Vi har igennem de seneste år opbygget en stærk og kompetent organisation, hvor der er andre som kan tage over midlertidigt på kort sigt” slutter Jacob Andersen.

Vendsyssel FF har igangsat en search efter en ny sportsdirektør og forventer at kunne præsentere vedkommende i starten af 2019. Glen Riddersholm forsætter i jobbet som sportsdirektør indtil den 31. januar 2019.