God sejr over et godt hold

Mandagen stod på en træningskamp mod AaB’s Superliga-reserver, og den kamp endte som bekendt med en sejr på 3-1 på mål af Lucas Jensen, Jeppe Illum og Mikkel Frankoch. Modstanderen i gårsdagens kamp havde flere spillere med solid Superliga-erfaring på banen i 1. halvleg, og det skabte lidt problemer for os i nogle situationer, mente cheftræner Erik Rasmussen efter kampen.

”Vi var oppe mod et godt AaB-hold, og var lidt i problemer, fordi de er dygtige med bolden, kombinerer rigtig hurtigt og er dygtige i mand-mod-mand situationerne. Vi fik ikke lukket dem ned defensivt i 1. halvleg, men det lykkedes vi med i 2. halvleg,” siger han og tilføjede, at der også var positive elementer at tage med videre.

”Vi formåede også at skabe problemer for dem, og var vanvittigt gode offensivt. Hvis vi ser over hele kampen, er vi bedre end de er, og vinder da også 3-1, og kunne godt have slået dem større,” siger Erik Rasmussen.

En af mandagens målscorer var Jeppe Illum. Udover at han sparkede et fladt indlæg fra Lucas Jensen i kassen, var han samtidig med i flere gode offensive aktioner, hvor han viste eksempler på sit gode overblik og tilsvarende teknik. Inden kampen havde cheftræner Erik Rasmussen gjort Illum opmærksom på, at hans direkte modstander, backen Kristoffer Pallesen, ville være noget af en mundfuld for den kreative midtbanespiller.

”Jeg havde nogle gode dueller med ham, som jeg egentlig synes, jeg fik løst okay. Samtidig kom jeg i nogle gode positioner rent offensivt, fik tilbagelagt nogle kilometer og fik scoret et mål,” siger Jeppe Illum, der var godt tilfreds med sin egen præstation.

Han synes, det var en god træningskamp mod en god modstander, og var godt tilfreds med, at holdet matchede AaB. Samtidig var kampen en lille forsmag på, hvad der venter holdet i weekenden, når der igen er point på spil.

”Fredericia spiller meget lige AaB. De vil gerne kombinere sig igennem og vil gerne have bolden, så jeg synes, vi er godt forberedte på det, der venter os på søndag,” siger Jeppe Illum.

Kampen var vores niende sejr i træk i det nye år, og det er ikke tilfældigt, at vi er godt kørende i øjeblikket. Men på trods af den gode stime, er vi ikke uovervindelige.

”Vi har et godt hold og nogle gode spillere. Samtidig fungerer vi fint som hold og arbejder hårdt for hinanden, og vi er svære at slå. Men selvfølgelig kan vi også tabe. Der er mange gode hold i rækken (NordicBet Ligaen, red.),” siger Erik Rasmussen.