HAVDE FORTJENT MERE

Skuffelsen stod malet i hovederne på en flok tavse Vendsysselspillere, som med rette følte, at de havde fortjent mere end det ene point, som kampen mod Skive kastede af sig.

Kampen startede roligt. I de første 10 minutter var den tætte mur af dalende tøsne nok det eneste bemærkelsesværdige. Skive var mest på bolden uden dog at skabe noget som helst. På Vendsyssels første organiserede angreb efter 12 minutter, modtog Dusan Jajic bolden i en fin position, men skuddet fra den spidse vinkel sneg sig lige akkurat udenom den fjerneste stolpe. Herefter overtog Vendsyssel langsomt spillet, men ud over nogle gode langskud udmøntede spilovertaget sig ikke i de helt åbne chancer. Nærmest scoring kom Zander Hyltoft med et hårdt velplaceret langskud, som tvang Marcus Bobjerg i Skivemålet ud i fuld længde. Skivekeeperen skulle i det hele taget vise sig som lidt af en redningsmand for sit hold denne kolde, våde søndag eftermiddag. Efter 3 minutters overtid kunne de to hold gå til pause med 0-0.

I begyndelsen af 2. halvleg var Skive tæt på at få fuldt udbytte af en kontra, men Jeppe Svenningsen og Peter Friis Jensen fik i forening reddet kastanjerne ud af ilden. Minuttet efter var Vendsyssel tæt på. Et knaldhårdt frispark fra Zander Hyltoft gav en retur, som det dog ikke lykkes nogle af vores spillere at få ram på.

Efter en times spil brændte det for alvor på foran Skive-målet. Først måtte Marcus Bobjerg strække sig maksimalt for at redde et godt hovedstød fra Dusan Jajic. Det samme måtte Skivekeeperen 2 minutter senere på et godt skud fra Tiemoko Konate. I det 64. minut kom den forløsende scoring endelig: Et frispark bliver slået mod bagerste stolpe, hvor Anders Bærtelsen når højest og header bolden på tværs i feltet. Mellem venner og fjender dukker Lasse Steffensen op og banker resolut bolden i nettet til 1-0.

I det 72. minut var det kun bittert uheld, som forhindrede scoringen til 2-0, som reelt ville have lukket kampen. Zander Hyltoft glider ned i en løs bold og får fra tæt hold banket bolden mod et åbent mål. Men istedet for at stryge i netmaskerne rammer bolden Tiemoko Konate, som ikke kan nå at flytte sig for det hårde skud.

Peter Friis Jensen – som efter lang tids skadesfravær var tilbage i målet – måtte med et kvarter igen strække sine mange centimeter til det yderste for at skubbe et godt Skive-langskud ud til hjørne. Med 8 minutter igen skete det, som bare ikke måtte ske. En ellers solid Vendsyssel-defensiv var kommet en smule ude af position, og pludselig befandt en Skive-angriber sig helt fri midt for mål. Køligt sparkede han bolden under en fremadstormende Peter Friis Jensen til stillingen 1-1. Vendsysselspillerne kom sig aldrig over chokket, og de resterende 10 minutter var ret begivenhedsløse.

Det er selvfølgeligt ærgeligt, at vi ikke fik det fortjente udbytte af anstrengelserne, men der var så mange positive ting at tage med fra kampen. Der er stadig 24 point at spille om, og vi er kun 1 point fra redning. Så op på hesten igen – de 3 point venter lige om hjørnet.

Næste kamp: Lørdag den 17/4 kl. 14:00 Hjemme mod Hvidovre.