Hjorth: Vi krigede den hjem

Det blev til alle tre point, da vi i går slog et af de andre oprykkerhold, Esbjerg fB, men 3-2 på Blue Water Arena.

Sejren var den anden ud af to mulige, og de tre point var selvsagt noget, der vakte glæde hos Lucas Jensen.

”Vi er selvfølgelig glade og stolte over, at vi har fået to sejre i de to første kampe. Men vi er også selvkritiske og kan godt se, at det ikke var det hele, der var lige kønt i dag (i går, red.). Vi har nogle ting, vi skal have kigget på, og vi gav for mange chancer væk i dag. Men vi tager sejren med og er glade,” siger Lucas Jensen.

Jakob Hjorth var også tilfreds med sejren – selvom spillet på banen måske ikke vinder mange priser for skønheden.

”Det er selvfølgelig fedt – det er altid dejligt at vinde. Især når den bliver kriget hjem, som vi gjorde i dag (i går, red.). Det var måske ikke vores bedste kamp. Vi fik ikke spillet til at hænge godt nok sammen, og vi så ikke gode nok ud defensivt, men tre point er tre point,” siger han.

Et af vores tre mål var noget så usædvanligt som et Lucas Jensen-mål på hovedstød.

”Mit første mål for Vendsyssel FF var faktisk med hovedet, men jeg må nok erkende, at det ikke er så tit, jeg scorer med låget. Men det var en god aflevering fra DC (Daniel Christensen, red.),” siger målscoreren.

Som både Lucas Jensen og Jakob Hjorth siger, så var spillet ikke altid lige kønt i sejren mod Esbjerg fB. Blandt andet formåede vi ikke at holde godt nok fast i bolden.

”Når vi blev presset, gav vi bolden for let væk, hvor vi egentlig havde muligheden for at holde lidt i den og lade Esbjerg fB løbe efter os. Vi skal hjem og kigge lidt på, hvad vi gjorde godt og hvad, der var knapt så godt. Men på trods af det, havde vi stadig en følelse af, at vi var farlige og havde chancerne til at score de mål, vi gjorde,” siger Lucas Jensen, der bliver suppleret af Jakob Hjorth.

”Vi fik ikke fundet mellemrummene, og var ikke hurtige nok til at få spillet bolden fremad. Vi glemte lidt at få spillet bolden, og var i stedet nødt til at sparke langt, hvor de tre oppe foran måtte arbejde hårdt for at vinde nogle dueller, i stedet for at vi fik spillet bolden op til dem,” fortæller han.

Næste udfordring for Jakob Hjorth, Lucas Jensen og holdkammeraterne er FC Nordsjælland på Right to Dream Park. Men inden da venter endnu en træningsuge med hårdt arbejde.

”FC Nordsjælland er gode med bolden, og det skal vi selvfølgelig have kigget på. Vi er et ungt hold, men vi er rigtig mange spillere, der er hårdtarbejdende og gerne vil lære. Det er hele tiden en proces, hvor vi spiller en kamp og forsøger at levere et resultat. Derefter evaluerer vi på det og arbejder hårdt ugen efter. Og det er det samme, vi skal frem mod FC Nordsjælland-kampen, for det bliver en rigtig stor udfordring. Det er et hold, der er rigtig farlige med bolden i fødderne,” siger Lucas Jensen.

Og herfra skal det lyde et kæmpe stort tak til de fans, der havde taget turen til Esbjerg for at bakke drengene op. Jeres støtte er uvurderlig!