Hjorth: Vi manglede skarphed i begge felter

Det blev desværre til det tredje nederlag i ligeså mange udekampe, da vi i går måtte se os besejret 1-3 af Viborg FF på Energi Viborg Arena. Og det var naturligt en skuffet Jakob Hjorth, VEN.tv fangede kort efter kampen.

”Det er en rigtig nederen følelse at stå med, fordi jeg synes egentlig, vi leverer god fight. Vi manglede selvfølgelig noget skarphed i felterne, som vi også snakkede om bagefter. Og det er egentlig både offensivt og defensivt, at vi mangler den sidste coolness og hårdhed,” siger han og uddyber:

”Vi fik holdt dem nede på meget få chancer, og så får de to hold sådan ud af det blå. Det var ikke på gennemspillede angreb, så det er mega frustrerende at stå her bagefter og have lukket tre mål ind.”

Hvis man ikke helt kan få sit spil til at køre, så har man som hold én mulighed for at få fat i kampen igen: Ved hjælp af fight. Og selvom vi ikke var spillet helt ud af brættet, og også havde momenter, hvor spillet var rigtig fint, så kæmpede vi tilbage i kampen efter en lidt shaky start.

”Jeg synes, vi fightede godt, og i anden halvleg synes jeg, vi overtog kampen. Måske på en lidt billig baggrund, fordi de kom foran 3-1 og stillede sig lidt ned, men jeg synes, vi begyndte at vise noget af det, vi gerne vil. Vi fik spillet bolden rigtig fint rundt, og kom op i nærheden af deres felt. Vi manglede måske lige den sidste aflevering og den sidste coolness deroppe. Viborg FF er et godt hold, så vi vidste godt, det ville blive en svær kamp,” siger Jakob Hjorth

Han var tilbage i startopstillingen efter en periode, hvor han har varmet bænken efter en længere periode med småskader.

”Det var mega fedt at være tilbage. Jeg synes også, jeg har været inde i et godt forløb, hvor jeg har fået trænet i lang tid, og ikke bare er blevet kastet ind i noget. Jeg har fået lov til at bygge form på. Selvfølgelig mangler jeg lidt kampform, men hvis jeg kan blive ved med at spille og træne forholdsvist kontinuerligt, så bygger jeg stille og roligt på,” siger han.

Nu venter der Hjorth og holdkammeraterne træning de næste par dage, inden Hvidovre IF venter på søndag. Den kamp spilles på Nord Energi Arena med start klokken 15:00.