Høvenhoff udlejes til Jammerbugt FC

Jammerbugt FC er en del af den spændende oprykningskamp i 2. division, hvor de inden forårets start er på 3. pladsen i Gruppe 1. I jagten på oprykning har de forstærket sig med den 28-årige midtbanespiller Allan Høvenhoff.

”Allan Høvenhoff har desværre været plaget af en genstridig skade, der holdte ham ude det meste af efteråret, og han har derfor ikke fået den mængde spilletid, han eller vi havde håbet på. I mellemtiden er konkurrencen på midtbanen blevet skærpet, og det ser ud til, at der er et stykke til spilletid for ham i foråret. Derfor har vi i fællesskab med Allan ledt efter en klub, hvor han kan få nogle minutter i benene, og det har vi fundet i Jammerbugt FC. Vi håber, at Allan får en masse gode kampe for Jammerbugt FC, så han kan fortsætte sin udvikling, mens han er udlejet. Vi ønsker Allan held og lykke,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Allan Høvenhoff kom til Vendsyssel FF i sommeren 2018, og nåede en enkelt kamp for klubben i efteråret, da han fik debut d. 5. december mod FC Nordsjælland i Sydbank Pokalen.