Info omkring første hjemmekamp i sæsonen 2020/2021

Første hjemmekamp i sæsonen 2020/2021 nærmer sig med hastige skridt.

Tirsdag d. 15. september klokken 19:00 gæster 3F Superliganedrykkerne fra Hobro IK Nord Energi Arena til det første brag på hjemmebane.

I sidste uge blev der vedtaget en ændring i protokollerne omkring kampene i vores række. Det betyder nu, at vi må have flere end 500 personer på stadion – hvis de vel og mærke har separate indgange og er adskilt forsvarligt på tribunerne.

For Nord Energi Arenas vedkommende betyder det, at vi kan have 500 tilskuere på Vennelyst-tribunen. Adgangen til den tribune tilgår i første omgang vores loyale sæsonkortholdere. Er der billetter i overskud, meldes på ud forholdsvist tæt på kampdagen, og vil blive sat til salg ved indgangen.

Vil du som sæsonkortholder have en billet til kampen, er det desværre ikke nok ’bare’ at troppe op til kampen med kortet i hånden. Grundet COVID-19 er der stadig nogle procedurer der skal overholdes. Du skal stadig afhente din billet i vores fanshop, Østergade 43, Hjørring, og vi skal stadig bruge navn og mailadresse i tilfælde af smitteopsporing.

Billetter til tirsdagens kamp kan afhentes torsdag d. 9/9 mellem klokken 10-17, fredag d. 10/9 mellem klokken 10-15 og lørdag 11/9 mellem klokken 10-12.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Camilla Jørgensen på [email protected]