INFORMATION ANG. SØNDAGENS KAMP

 
Kære alle.
 
Det er snart tid til endnu en kamp hjemme på Nord Energi Arena.
 
Søndag klokken 15:00 gæster Hvidovre IF Hjørring til sæsonens tredje hjemmekamp.
 
Desværre er vi stadig underlagt skrappe COVID-19 restriktioner der betyder, at vi i alt må være 500 personer på Nord Energi Arena – inkl. spillere, dommere, bolddrenge osv.
 
Derfor kan vi ikke invitere alle sæsonkortholdere eller andre interesserede på fodbold på søndag – selvom vi utrolig gerne vil.
 
Det betyder også, at vi igen skal have uddelt nogle billetter. Og denne gang gør vi det en smule anderledes.
 
Vi har nemlig lyttet til jer, og forsøgt at imødekomme jeres ønsker lidt mere – velvidende, at vi ikke kan gøre alle tilfredse.
 
Uddelingen af billetter til søndagens kamp kommer til at foregå på følgende tidspunkter:
 
Fredag d. 2. oktober klokken 10:00
Fredag d. 2. oktober klokken 15:00
 
Altså har vi delt billetterne i to, og uddeler dem efter ‘først til mølle’-princippet. Uddelingen foregår ved, at du viser et gyldigt sæsonkort. Du kan hente for andre – men der gives kun én billet pr. kort.
 
For hurtig ekspedition bedes du medbringe en seddel med navn og mailadresse, da vi skal bruge denne i tilfælde af smittespredning af COVID-19. Billetterne, der bliver uddelt, er personlige. Dvs. at du ikke må give den til andre. Gør du alligevel det, skal vedkommende, der modtager billetten have en seddel med navn og mailadresse med på Nord Energi Arena på søndag. Ellers bliver man afvist i døren.
 
Og vi skal understrege, at det IKKE er muligt at forhåndsreservere billetter.