Information om tilskuerforhold

Kære alle.

Nu sker det endelig! Vi kan åbne dørene igen for tilskuere på Nord Energi Arena!

Men som I nok desværre ved, så må vi ikke lukke jer alle sammen ind. Vi må maksimalt være 500 på stadion – og det er inklusive spillere, bolddrenge, trænere, vagtpersonale, tv-folk (også dem, der aldrig forlader lastbilen og bliver uden for stadion), pressefolk, banepersonale – ja, vi kunne desværre blive ved. Det betyder, at vi de facto må lukke markant færre ind, end det umiddelbart lyder til.

Det betyder også, at vi bliver nødt til at prioritere. Og at vi ved, at det er umuligt at gøre alle tilfredse. Men vi håber på jeres forståelse for, at vi i denne situation desværre ikke kan gøre alle tilfredse, da vi er underlagt regler, vi ikke selv er herre over.

Vi har prioriteret at lukke vores samarbejdspartnere ind i første omgang. Bruger de ikke alle de billetter, de får til rådighed, vil de overgå til sæsonkortholdere og de øvrige fans.

Onsdag eftermiddag melder vi ud, om der er billetter i overskud, som kan tilgå jer fans.

Vi håber på jeres forståelse – og at vi i meget nær fremtid må lukke flere af jer ind. For der er vitterligt ikke noget, vi hellere vil end at have vores fantastiske fans og samarbejdspartnere på stadion i skøn forening.