INGEN KAMPE I DENNE UGE

Der bliver ikke mulighed for at følge op på sidste søndags gode start i NordicBet Ligaen. Søndagens udekamp mod Nykøbing FC er udsat, da banen på Falster er dækket af sne.

At vi ikke skal i kamp i denne weekend er dog ikke noget, cheftræner Erik Rasmussen begræder. Tværtimod.
”Det er fint, vi ikke skal spille. Vi løber og træner med 12 markspillere og Berthel i dag (torsdag, red.). Så vi er rigtig ramte lige nu. Det er klart, vi synes, det er okay, den kamp bliver udsat,” siger han.

Den udsatte kamp er i skrivende stund endnu ikke fastlagt. Men der har været snak om, at den skal spilles onsdag den 11. april. Hvis det står ved magt, skal vi i kamp fire gange på 13 dage først i april. Nemlig den 2., 8., 11. og 15. To af dem er lange udebaneture til Roskilde og altså Nykøbing.

Det sammenpressede program er ikke noget, der huer en træner, hvis hold kæmper lidt med små og store skader.
”Det er mange kampe, og det er ikke så godt. Men sådan er det jo, og det er ikke rigtig noget, vi kan gøre noget ved. Jeg håber bare, vi får nogle spillere klar, for vi har så meget kvalitet i truppen, at hvis bare vi har bredde nok at tage af, så er vi ikke bekymret. Men det er klart, vi er bekymret lige nu, fordi vi ikke er så mange,” siger Erik Rasmussen.

Da søndagens kamp blev aflyst satte trænerteamet processen i gang med at arrangere en træningskamp. I første omgang lød det, at en kamp mod Jammerbugt FC i morgen, fredag, var under opsejling. Den kamp bliver ikke til noget. I stedet kan en træningskamp mod AaB’s reserve-/talenthold blive en realitet. En kamp der i givet fald skal spilles mandag. Vi skal nok sørge for, at holde jer opdateret om det i løbet af weekenden.