Jacob Andersen køber Vendsyssel FF tilbage

Jacob Andersen Holding ApS har pr. d.d. købt aktiemajoriteten i

Vendsyssel FF ApS tilbage fra Core Sport Capital AG (CSC) og garantere samtidig en kapitaltilførsel på minimum kr. 12 mio.

”Jeg er på klubbens, spillernes, medarbejdernes, byens, sponsorernes, vores moderklub og ikke mindst vores fans rigtig glad for at kunne meddele, at jeg pr. d.d. har købt aktierne i Vendsyssel FF tilbage af CSC. Vores 9 måneders ”ægteskab” med CSC blev meget hurtigt et ulykkeligt ”ægteskab”, men det er noget vi nu ligger bag os.

Tilbagekøbet og kapitaltilførslen giver nu den hårdt tiltrængte og nødvendige ro – og fra i dag ser vi kun fremad. Vi skal bl.a. have ansat et kompetent trænerteam og vi forventer at kunne præsentere cheftræneren allerede i dag. Dernæst skal vi i samarbejde med det nye trænerteam have foretaget de nødvendige justeringer til spillertruppen, således vi står med en sulten, talentfuld og konkurrencedygtig trup inden transfervinduet lukker.

Det ligger mange arbejdstimer foran os på den korte bane, men det er opgaver vi glæder os til at komme i gang med” udtaler Jacob Andersen.

I forbindelse med købet af aktierne af CSC får Vendsyssel FF også tilført minimum kr. 12 mio. i ny kapital.

”I dag bliver der indskudt den nødvendige likviditet således lønningerne og øvrige forfaldne gældsposter kan blive betalt. Steppet herefter er at få tilført yderligere kapital i løbet af sommeren fra lokale investorer, som jeg allerede er i dialog med, således vi, inklusiv min kapitaltilførsel af d.d., får tilført minimum kr. 12 mio. Under alle omstændigheder garantere jeg, at der bliver tilført kr. 12 mio. – og i så fald må jeg selv grave lidt dybere i lommerne.

Det er mig magtpåliggende, at der fra i dag kommer ro på den finansielle ”bagsmæk”. Har vi ikke det, fremstår vi ikke specielt attraktiv overfor hverken spillere, medarbejdere, sponsorer osv. Vi skal ikke være et selskab som ikke betaler enhver sit eller et selskab som pludselig bliver truet af lukning fordi resultaterne i en periode ikke arter sig” forsætter Jacob Andersen.

”På trods af den garanteret kapitaltilførsel har vi stadig brug for øget opbakning til klubben. Med alt respekt for Danmarksserien, som vi i de seneste uger har været meget tæt på, så er det altså sjovere at se fodbold på Nordenergi Arena når der spilles i NordicBet Ligaen eller i Superligaen – og det skal vi huske på. Derfor er opbakning af enhver art vigtigere end nogensinde” slutter Jacob Andersen.

Foreløbigt indtræder Thomas Kræmer, Carsten Lauritsen og Jacob Andersen i bestyrelsen, men bestyrelsen forventes udvidet i løbet af den nærmeste fremtid.

Spørgsmål til pressemeddelelsen kan rettes til Jacob Andersen

på +45 24 88 25 15 eller [email protected]