Jan Michaelsen indtræder i trænerteamet

Der venter en række spændende og vigtige kampe for os i Vendsyssel FF i den næste tid, og for at give os selv de bedste muligheder for at få de fornødne point, der skal til at sikre overlevelse i Superligaen, har vi tilknyttet den tidligere danske landsholdsspiller Jan Michaelsen som assistenttræner.

”Det er ikke noget nyt, at vi gerne vil have tilført nyt blod på trænerfronten. Allerede i januar havde vi ansat et nyt supplement til teamet, men af forskellige årsager blev det ikke ført ud i livet. Nu har vi i stedet fået tilknyttet Jan Michaelsen, der er en erfaren herre i trænergerningen. Han kommer til at fungere som et godt supplement til vores unge trænerteam. Jan har stor erfaring både som spiller, hvor han blandt andet var forbi Panathinaikos i Grækenland og spillede 20 A-landskampe for Danmark, og som træner, hvor han har været U17-landstræner for Danmark, U17-træner i FC København samt cheftræner i Fremad Amager. Med andre ord er det en stor kapacitet, vi får ind til de afgørende kampe, der venter os forude,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Jan Michaelsen ser frem til sine nye udfordringer, og har fokusset rettet mod det vigtige mål: At sikre Vendsyssel FF en ny sæson i landets bedste fodboldrække.

”Jeg kender en del af spillerne i forvejen, og har stor erfaring med unge spillere qua min tid i DBU og FC København. Mit håb er, at jeg kan være med til at bidrage til nogle små justeringer, nye impulser og give Jens Berthel og Mike ny inspiration ved, at jeg kommer og ser tingene lidt mere udefra. Og så er mit håb, at jeg kan være med til at hjælpe holdet med at overleve i Superligaen, som er det altoverskyggende mål,” siger Jan Michaelsen, der har landets højeste træneruddannelse, P-licensen.

Jan Michaelsen tiltræder dags dato, og har fået en aftale der gælder resten af sæsonen.