JBA: Mange gode præstationer

Det blev til en sejr på 4-1 mod ligarivalerne fra AC Horsens. Og som cifrene antyder, så var det en overbevisende indsats, der blev lagt for dagen. Og det vakte glæde hos cheftræner Jens Berthel Askou.

”Vi læste kampen rigtig, rigtig godt. Vi skiftede selvfølgelig en del – specielt i anden halvleg, og det gav en smule uro. Men det fik vi lynhurtigt samlet op på, og dem, der kender systemerne, tog ansvar i forhold til at få tingene til at fungere. Vi havde mange passager, hvor vi fik spillet udenom dem, og fik skabt chancer på både omstillinger og etableret opspil, hvor vi flyttede bolden godt rundt, fik skabt en masse rum, som vi udnyttede godt. Jeg syntes, det var en meget, meget flot indsats,” siger Jens Berthel Askou.

I forhold til kampen mod Silkeborg IF i sidste uge – en kamp vi tabte 0-3 – var der mere struktur på holdet både offensivt og defensivt.

”Vi har arbejdet på vores defensive organisation og på hvordan vi hænger sammen. Det lykkedes vi rigtig godt med i dag, samtidig med der var gode individuelle præstationer, der sad lige i skabet – både rent fysisk med også i forhold til beslutninger med bolden,” siger Jens Berthel Askou.

Jens Berthel Askou og Mike Tullberg brugte også testkampen mod AC Horsens til at se nogle nye folk an. Sander Fischer, Lasse Steffensen, Mathias Bonde, Mohamed Diarra, Kyle Ebecilio og Seyi Adekoya skulle forsøge at overbevise trænerteamet om deres kvaliteter – og de efterlod alle et godt indtryk.

”De gjorde det godt. Jeg syntes ikke, der var nogle, der ikke kunne være glade for deres indsats. Jeg sagde til dem før kampen, at jeg ville have nogle svar på, hvem der ville Superliga-spiller, og der var rigtig mange, der svarede positivt igen inden på banen. Så det er jeg godt tilfreds med. Men som sagt – alle, der var med i dag, ydede en flot indsats, og der er i hvert fald ikke nogen, der har diskvalificeret sig eller på anden måde sat sig selv tilbage i køen,” fortæller Jens Berthel Askou.

De næste svar om spillertruppens sammensætning kommer – måske – på lørdag, når Vendsyssel FF møder Hobro IK i den sidste testkamp inden Superliga-sæsonen begynder mod OB d. 15. juli.

/Dennis