JBA: Vi skal kontrollere kampen

I morgen triller spillerbussen fra Idrætscenter Vendsyssel i Vrå mod Sydbank Park i Haderslev. Modstanderen er denne gang SønderjyskE, der sidste var i aktion mandag aften mod lokalrivalerne fra Esbjerg fB. Cheftræner Jens Berthel Askou så den kamp og vil lade sig inspirere af den måde, Esbjerg fB greb tingene an på.

”Vi vil forsøge at gøre det til en kamp, vi kan kontrollere. Det kunne vi ikke hele kampen mod Vejle BK. Dels fordi de udfordrede os godt, dels fordi vi ikke var helt dygtige nok. Hvis man giver initiativet til SønderjyskE, synes jeg, de er gode og får mange med i feltet. Esbjerg fB gav dem lidt for meget initiativ i de første 20 minutter, og der havde de det svært. Da Esbjerg fB tog lidt mere initiativ og stressede SønderjyskE, fik de overtaget. Det samme skal vil vi forsøge at gøre,” siger han.

Som sagt var SønderjyskE i aktion i mandags, og skal dermed ud i sin anden kamp i denne uge. Det håber Jens Berthel Askou, kan blive til vores fordel.

”Jeg håber, vi kan levere en præstation der er fyldt med energi, hvor vi slidt på dem rent fysisk, og hvor vi får brugt vores fart og tempo i spillet. Det er et klogt, fysisk stærkt hold, der er sat godt op, men som måske lige mangler friskhed og fart, når de skal forsvare store områder og spillet går stærkt. Men SønderjyskE er et klogt hold, der kan ligget et godt tryk og som har nogle rutinerede spillere. De er dygtigere end de point, de har fået.

Cheftræner Jens Berthel Askou har udtaget følgende hold, der skal til Haderslev i morgen:

1 Nicolai Flø, 2 Jeppe Svenningsen, 4 Kasper Povlsen, 6 Mikkel Frankoch, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 13 Søren Henriksen, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 18 Mads B. Mikkelsen, 20 Daniel Christensen, 21 Morten Knudsen, 22 Seyi Adekoya, 23 Sebastian Czajkowski, 28 Frederik Ibsen, 30 Alexander Juel Andersen

Jakob Hjorth, Marcus Solberg, Allan Høvenhoff og Emmanuel Ogude er alle ukampdygtige.