Jens Jørgen Møller Nielsen ny sikkerhedskoordinator i Vendsyssel FF

Landets nordligste Superligaklub, Vendsyssel FF, har valgt at opgradere på sikkerhedsfronten, så det i fremtiden bliver mere sikkert at gå til fodbold på Nord Energi Arena.

Vi har nemlig hyret et velkendt navn fra lokalområdet ind som sikkerhedskoordinator. Jens Jørgen Møller Nielsen er blevet valgt til jobbet, og han er allerede begyndt.

”Vi har valgt at tilknytte Jens Jørgen af flere årsager. For det første får vi en erfaren herre, der ved en hel del om det sikkerhedsmæssige på fodboldstadions – og i særdeleshed Nord Energi Arena. For det andet er han en god kommunikator, der formår at give en ren og klar kommando. Og for det tredje er der en vis autoritet og respekt omkring Jens Jørgen som person, da han er tidligere politibetjent. Vi er sikre på, at vi med Jens Jørgen i staben omkring det sikkerhedsmæssige, får et mere trygt Nord Energi Arena,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Den nye sikkerhedskoordinator kommer til at assistere sikkerhedschefen med flere typer opgaver.

”Jeg skal og hjælpe vores sikkerhedschef Christian Winther med at koordinere indsatserne i forbindelse med vores kampe i Superligaen til DBU og Divisionsforeningen. Christian har dialogen med de andre klubber i Superligaen, omkring hvilket setup vi skal have til vores kampafvikling, og her kommer vi til at sparre omkring hvordan vi skal gribe tingene an. Desuden kommer jeg til at have dialogen med vores gode og kompetente kontrollører og hjælpere fra ungdomsforeningen Nemezis. Derudover skal jeg lave indberetninger på dem, der overtræder vores stadionreglement, og få ajourført beredskabsplanerne,” siger Jens Jørgen Møller Nielsen.