Per Møller Johansen – Årets Frivillige Hjælper i Vendsyssel FF 2017

Fodboldklubben Vendsyssel FF har spillet sin sidste kamp i efteråret

Som sædvanlig blev der afholdt en afslutningsfest for alle de frivillige hjælpere på Stadion og for hjælpere omkring holdet. I festlighederne deltog ca. 60 hjælpere og repræsentanter fra klubbens bestyrelse.

Årets Frivillige Hjælper i Vendsyssel FF blev udnævnt.

Bestyrelsesmedlem Henrik Konnerup motiverede årets valg og kunne berette, at valget igen havde været svært. Kampen om titlen har været hård. Stort set alle de frivillige er topkandidater.

Valget faldt i år på Per Møller Johansen

Per er mangeårig hjælper i klubben, og hans engagement og altid tjenestevillighed gjorde udslaget. Uanset hvornår klubben har ringet Per op for hjælp har han altid været klar til en ekstra indsats.

Den samlede frivilligstab udgør knap 80 personer i alle aldre, der hver især yder en formidabel indsats for klubben og holdet i forbindelse med hjemmekampe på Nord Energi Arena. Afviklingen af en hjemmekamp fordrer hver gang ca. 50 frivillige, der troligt møder op en time eller 2 før kampen for at alt kan være klart til kampstart og det er de sidste der forlader stadion efter alt er ryddet op.

Klubben påskønner disse frivilliges arbejde ved den netop afholdte JULEAFSLUTNING, hvilket også blev understreget af klubbens direktør Mogens Krogh, der holdt en takketale til alle de frivillige hjælpere, der er uundværlige i enhver sportsorganisation.

Klubben ønsker Per Møller Johansen tillykke med titlen.