Kære Vendsyssel FF fan, Vendsyssel FF Support, Zone 70, alle frivillige medhjælpere, alle tilskuere og sponsorer

Med disse ord vil jeg gerne sende en stor tak til alle jer der har ydet hos ubetinget støtte de seneste år – og ikke mindst i klubbens første sæson i Superligaen.

Da jeg tiltrådte som formand i januar 2017 var det med det formål, at gøre Vendsyssel FF til Superligaklub. Dette lykkedes vi med, endda før tid, men vi må desværre også erkende at vi ikke har været dygtige nok i første omgang, og må derfor, desværre, en tur retur til 1. division.

Vi har i de sidste 2½ år fået bygget et fantastisk fundament og vi har som klub, organisation og virksomhed ”bygget på” måned efter måned. Det er derfor vi i dag bl.a. står med nogle af Danmarks bedste træningsfaciliteter i Vrå, et fantastisk nyt flot stadion samt en fankultur i kraftig udvikling.

Vi har som klub, som organisation og som virksomhed i underholdningsindustrien lært rigtigt meget af det seneste år. Der er blevet taget mange beslutninger – gode som mindre gode – og det er læringen herfra vi tager med videre.

At Vendyssel FF spiller i 1. division i næste sæson ændrer ikke på vores målsætning på lang sigt, en målsætning som stadig er, at gøre Vendsyssel FF til et top-10 hold i Danmark.

På trods af næste sæsons status som 1. divisionsklub er den økonomiske opbakning tilstede.

Siden gårsdagens samlet nederlag til Lyngby har jeg modtaget rigtig mange henvendelser fra sponsorer/samarbejdspartnere, som alle har tilkendegivet, at de også bakker op i næste sæson. Dette siger alt om de mennesker og virksomheder som bakker op og støtter Vendsyssel FF økonomisk – også fremadrettet. Tusind tak.

Det har aldrig været nemt at rykke op i Superligaen, men vi har gjort det før – og vi skal gøre det igen. Det fortjener I, det fortjener Hjørring og det fortjener hele Vendsyssel. Vi skal spille med om oprykning til Superligaen i den kommende sæson.

Lad os bruge dagen i dag på sammen at være rigtig kede af det, men i morgen starter arbejdet igen – og vi ser herefter kun fremad. Vi skal inden den 31. august 2019 have sammensat et slagkraftigt hold, så vi sammen kan få Vendsyssel FF tilbage i Superligaen hurtigst muligt. Det fortjener I.

Endnu engang tusind tak for jeres uvurderlige opbakning. Vi ses på vores nye flotte stadion (Nord Energi Arena) i næste sæson.

Med venlig hilsen

Jacob Andersen

Bestyrelsesformand