ET MÅL adskiller os fra den vigtige 3. plads.

Dette blev konklusionen efter gårsdagens runde i NordicBet Ligaen.

En runde, der gav 5 udesejre samt et enkelt uafgjort resultat. Dette kom i topkampen, hvor Viborg tog imod Esbjerg.
Skønt hjemmeholdet var i overtal i 88 minutter og at det brændte alvorligt på den sidste halve time foran Esbjerg-målet, så lykkedes det ikke holdet at vinde over et godtkæmpende Esbjerg-hold.
En dårlig clearing af Esbjergs keeper Jeppe Højbjerg gav en friløber, som forsvarsspilleren Jeppe Brinch satte en stopper for – med et korrekt rødt kort til følge.
Esbjerg var endda lige ved at snuppe en ufortjent sejr, men dommerens fløjte forblev tavs, da en Esbjerg-angriber i kampen sidste minut blev nedlagt (eller gjorde han!) af Viborgs keeper. 0-0

Vi gjorde så det, som vi alle har håbet og ønsket os i lang tid, nemlig at sejre.
Med 3-1 sejren over Thisted, som kom i hus via en en KÆMPE HOLDINDSATS, så rykkede vi så tæt på play-off pladsen, som overhovedet muligt.
1 MÅL adskiller os fra Viborg med to runder tilbage. Helt vildt!

Med en sikker 3-0 sejr i Skive, så sikrede Vejle sig holdets 5. sejr på stribe og den direkte oprykning tegner sig. Med 3 point forspring og en meget bedre målscore end Esbjerg, så synes 1. pladsen at gå til Østjyderne….

Køge er efter 3-1 sejren i Roskilde blev en “Dark Horse” om 3. pladsen. Med 10 point i de sidste 4 runder, så nærmer holdet sig stille og roligt, såvel os som Viborg. Med Viborg (hjemme på onsdag) og Esbjerg (ude på søndag), kan sjællænderne have nøglen til et endeligt resultat…

Jamen for pokker da! Brabrands chancer for overlevelser eksisterer fortsat. En 2-1 sejr i Nykøbing gjorde, at holdet nu kun er 5 point efter Roskilde, som holdet møder på onsdag. Flot flot… og VFF støtter jer, så tag bare 3 points fra Viborg i den sidste kamp, når I kommer i mål (måske!).
Under alle omstændigheder en flot præstation.

Vores sejr i Thisted gav truppen et fantastisk selvtillidsboost, så en spændende afslutning venter.
Første vigtige kamp er på onsdag, hvor Nykøbing FC gæster Nord Energi Arena kl. 18.30… Hent en gratis billet i FØTEX, som har sponseret 1000 billetter. Tak for det!
Dette tilbud må du da tage imod, ikk? KOM OG STØT!

Sæsonens sidst kamp er på søndag, hvor bl.a FANBUSSEN kører til Fredericia… – men det er der lang tid til.

Alle ønskes en rigtig god uge – og lidt ekstra til hele VFF- truppen.

GO FOR IT!