Masser af ærgrelse – og kun få smil!

Det er vel en kort opsummering af næstsidste spillerunde i NordicBet Ligaen.

For eget vedkommende, så sled og slæbte vi igennem hele kampen, men måtte jo nøjes med endnu et uafgjort resultat 1-1 mod et godt og velspillende hold fra Nykøbing FC. Så en kæmpe ærgrelse over at kunne have overhalet Viborg, som dog havde endnu større grund til skuffelse.

En 1-0 føring i den vigtige udekamp mod HB Køge blev i det 90. minut ændret til 1-1 og værre blev det, dybt inde i overtiden, hvor Viborgs topscorer, Andreas Albers, misbrugte et straffespark. Foruden ærgrelse, så må Viborg-holdet også være ganske frustreret over kampens forløb. ÆRGERLIGT!

Vejle havde trods 1-0 sejren over Fredericia også grund til at ærgre sig over Esbjergs straffesparksscoring i 1-0 sejren i Skive. Dette gjorde nemlig, at Vejlenserne skal have mindst et point i søndagens udekamp i Thisted, HVIS Esbjerg samtidigt vinder over Køge. Esbjerg har bedst målscore.
Til kampen i Vejle var der over 10.000 tilskuere, flot! flot!
Dette i sig selv har næsten fortjent en oprykning til Superligaen!

Et andet hold som må ærgre sig er Roskilde FC, som efter en føring på 1-0 i bundbraget mod Brabrand, tabte med 1-2. Det var Roskildes 3. nederlag på stribe.
Store smil fra Brabrand må formodes, idet holdet igen bragte sig tættere på et “usædvanligt“ comeback – og redning.
For tredje gang i træk vandt holdet fra “Smilets By” og nu skal der vindes i Viborg (det ser VI frem til!), og så håbe på en hjælpende hånd af Fremad Amager, som møder Roskilde.

I Køge smiles der skælmskt, idet holdet fortsat kan “snyde” de 2 x VFF. Fejler disse hold mod Brabrand og Fredericia, så skal Køge “bare” vindes i Esbjerg.

Sidste kamp i runden, blev spillet mellem Fremad Amager og Thisted. Kampen endte 0-0.

Så der er lagt op til en usædvanlig spændende sidste runde på søndag. I 5 af de 6 opgør er der meget på spil…
Alle kampe fløjtes i gang kl. 13.45.

Vi ses i Fredericia, ikk?