Core Sports Capital


Core Sports Capital er et schweizisk fodboldselskab, som blev etableret i 2018 af Ahmet Schaefer. Ahmet har en baggrund hos den øverste del af ledelsen hos FIFA, som han forlod tilbage i 2011.

Hele teamet bag Core Sports Capital består i alt af 4 personer Ahmet Schaefer inklusiv. Her har vi Jérôme Champagne, som blandt andet er tidligere karrierediplomat for Frankrig og var præsidentkandidat for FIFA tilbage i 2016. Jérôme står for de internationale relationer og kommunikation for fodboldselskabet.

Dertil kommer den tidligere fodbold scout og sportsdirektør, Ingo Winter, som har en baggrund som scout og sportsdirektør i en række tyske og og schweiziske klubber.

Til slut har vi Yannick Flavien, som er finansdirektør. Yannick står for virksomhedens strategiske investeringer og finanser.

Core Sports Capital opkøbte aktiemajoriteten hos Vendsyssel FF tilbage i august 2018, med det formål at opbygge et internationalt fodboldnetværk.

Foruden Vendsyssel FF har Core Sports Capital også Clermont Foot 63, som spiller i den næstbedste række i Frankrig og SC Austria Lustenau, som hører til i den næstbedste række i Østrig, i deres portefølje af klubber.

Core Sports Capital kommer til at bidrage stort til Vendsyssel FF gennem samarbejdet med deres andre klubber, deres akademier og scouting netværk rundt i verden.