EDC


“Business netværks gruppen har været et særdels positivt bekendtskab for mig. Jeg synes at møderne er spændende og programmet et godt tilrettelagt. Der er en super fin og kompetent styring på møderne. Der er opbygget en god og positiv stemning omkring det at netværke med hinanden. Derudover giver møderne gode leads og der sættes fokus på relevante problemstillinger hos den enkelte. Her mærker jeg tydeligt fordelen ved at vi har et trygt og fortroligt forhold i netværksgruppen. Det forhold giver en vigtig og relevant sparring ift. løsning af problemstillinger eller ift. at komme ud over rampen på at optimere sit salg.  Personligt har jeg fået udvidet mit netværk og vi støtter lokalt både Vendsyssel FF via sponsorat og via deltagelse i business netværket. ”

Mads Dyhr

Partner og direktør

Klik på billedet for at besøge EDC