Lidt statistik før kampen mod FC Roskilde

Endnu en midtuge-kamp venter os denne uge – og denne gang går turen til domkirkebyen Roskilde, hvor FC Roskilde venter.

Et hold vi har mødt 18 gange i NordicBet Ligaen – med 10 sejre, fire uafgjorte og fire nederlag til følge. Og en sejrsprocent på 55,6%.

Vi har mødt FC Roskilde to gange i denne sæson – og det er blevet til en 2-0 til hvert hold. Først vandt morgendagens modstander 2-0 på Roskilde Idrætspark tilbage i 4. runde i august – mens vi slog FC Roskilde 2-0 i første kamp efter vinterpausen – d. 1. marts i år – på Nord Energi Arena.

Nederlaget i fjerde runde i denne sæson ødelagde en stime på syv kampe uden nederlag til morgendagens modstander. I de syv kampe var det blevet til fire sejre og tre uafgjorte.

Alle vores fire nederlag mod FC Roskilde er faldet på Roskilde Idrætspark. Og i de fire nederlag har vi kun scoret ét mål.

Emmanuel Ogude er den nuværende Vendsyssel FF-spiller, der har scoret flest mål mod FC Roskilde. Alltime er det Tiago Leonço med fire mål.

I alt har vi lavet 26 mål i de 18 kampe mod FC Roskilde. Morgendagens værter har lavet 15. Det betyder, at der i gennemsnit bliver scoret 2,3 mål pr. kamp i de indbyrdes opgør.

Den mest målrige kamp mellem de to hold var tilbage i 2016/2017-sæsonen. Her vandt vi i 9. spillerunde hele 5-0 på Nord Energi Arena. Tiago Leonço lavede to mål ved den lejlighed, mens Thomas Dalgaard, Jens-Kristian Sørensen og vores nuværende anfører Søren Henriksen lavede de sidste.

Vi har spillet 22 kampe i NordicBet Ligaen på en onsdag. Syv af dem er endt med tre point, otte med ét point og de resterende syv uden point.

To af de onsdags-kampe har været mod FC Roskilde. Første gang var tilbage i FC Hjørring-tiden, hvor Kim Poulsen var træner. Her vandt FC Roskilde 2-0 (6. april 2011). Anden gang var i 2015 med Ove Christensen ved roret. Her vandt vi 1-0 på Nord Energi Arena. Målscorer var Hallur Hansson (20. maj 2015).

Der er kampstart i morgen klokken 19:00 – kampen kan ses på Viaplay.