Lokalt trænerteam skal stå i spidsen for Vendsyssel FF

Det bliver Lars Stensgaard og David Klit Olsen der tiltræder som henholdsvis cheftræner og assistenttræner i Vendsyssel FF, med virkning pr. d.d.

Cheftræner Lars Stensgaard (i daglig tale Lasse) er 37 år, født og opvokset i Skagen, bosiddende i Nørresundby og har trods sin unge alder en lang trænerkarriere bag sig. Senest som assistenttræner for AaB’s superligahold og før det som cheftræner for AaB´s U19-hold. Lars er i besiddelse af UEFA´s Pro-licens træneruddannelse.

Assistenttræner David Olsen er 45 år, bosiddende i Støvring og har tidligere i sin karriere primært arbejdet med talentudviklingen i AaB (U11-U19) – og kommer senest fra en stilling som cheftræner for AaB´s U19 hold. David er i besiddelse af UEFA´s A-licens træneruddannelse og er p.t. ved et erhverve UEFA´s Pro-licens.

”Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi som klub har kunnet tiltrække et ungt talentfuldt trænerteam som Lasse Stensgaard og David Olsen. Begge trænere kommer med erfaring fra højeste niveau og med masser af erfaring indenfor talentudviklingen – og så kommer de ikke mindst med masser af ”sult” og ærgerrighed efter at gøre en forskel” siger bestyrelsesformand Jacob Andersen.

”For at give vores nye trænerteam de bedste betingelser med henblik på forberedelserne til næste sæson har vi valgt at lade dem stå i spidsen for vores to sidste kampe mod Nykøbing FC og Skive. Lasse og David har derfor allerede den første træning med truppen i dag.”

”På trods af de manglende resultater i den indeværende sæson er vores mål stadig at blive et top-10 hold i Danmark – og det tror vi på at Lasse og David er de rette til at indfri” slutter Jacob Andersen.