Marel er ny Partner og på alle udebanetrøjerne i foråret

Vi præsenterer nu holdets nye udebanetrøje, som spillerne bærer i den første udebanekamp søndag den 12. marts klokken 13.45 mod HB Køge.

 – Vi er i den forbindelse glade og stolte over at kunne præsentere Marel som ny samarbejdspartner. Et samarbejde som betyder, at Marel er på alle udebanetrøjerne i foråret. 

Om den nye sponsor Marel:
Marel er leverandør af integrerede systemer samt standardiserede enkeltstående maskiner til kød-, fisk- og fjerkræindustrierne.

I partnerskab med vores kunder ændrer vi måden, fødevarer forarbejdes og produceres på. Vores vision er en verden, hvor kvalitetsfødevarer bliver produceret på en bæredygtig og økonomisk forsvarlig måde. Marel er en global virksomhed med næsten 4700 medarbejdere på verdensplan. Vores hovedkontor ligger i Island, hvor de fleste af vores koncernfunktioner er samlet. Marel har afdelinger og datterselskaber i 30 lande samt et netværk af mere end 100 agenter og distributører, som markedsfører, sælger og servicerer vores produkter i hele verden. Vores produktsortiment spænder over hele produktionsprocessen – fra modtagelse af råmaterialer til pakning og etikettering af slutproduktet.