Mareridtsstart i nederlag til Kolding IF

Havde vi været mere klar fra kampens start, så havde vi også fået point med fra aftenens kamp mod Kolding IF. For vi leverede en sand fight og fint spil i kampens sidste 45 minutter, men det var desværre ikke nok ovenpå en sand mareridtsstart.

Knap var kampen gået i gang før vi var bagud 2-0. Først var det Oliver Drost på et sandt drømmehug, og nærmest minuttet efter var samme Drost på pletten igen, da han eksekverede et straffespark til 2-0. En sand mareridtsstart på et vigtigt opgør.

Og det skulle blive endnu værre. Drost lavede et hattrick efter 12 minutter, da han afsluttede et godt Kolding-angreb til 3-0.

Herfra var det umanérligt langt hjem. Og det blev ikke nemmere af en svær bane, hvor bolden trillede som på det fineste billardtæppe. Den sprang flere gange fra os – uden det dog på nogen måde skal være en undskyldning for, at vi tabte aftenens kamp.

Som halvlegen skred frem blev det mere en krig, end det var fodbold. Selvom det dog lykkedes os at få et par afslutninger, så var det ikke noget, der testede Sebastian John i målet synderligt.

Derfor måtte vi gå til pause bagud 3-0 efter en ren katastrofestart, hvor kampen mere eller mindre var afgjort, inden stadionuret havde rundet de 15 minutter.

Hvis vi skulle have noget med hjem fra Kolding, så skulle vi have en hurtig scoring efter pausen for at få troen på det. Og det skete, da Mikkel Agger køligt udplacerede Sebastian John efter et par fine driblinger og godt forarbejde af Konaté.

Efter 59 minutter havde Ali Messaoud en gylden mulighed for at bringe yderligere spænding ind i kampen efter en fremragende omstilling, hvor Grégory Berthier satte et hæsblæsende tempo med bolden. Men desværre sparkede den holllandske elegantier over mål.

Spænding kom der til gengæld efter 62 minutter, da Mikkel Agger scorede sit andet mål. Nu var comebacket i den grad muligt!

Herfra stillede Kolding IF sig ned og forsvarede sig med kort afstand mellem de tre kæder. Og de forsvarede sig godt. Det var ikke nemt for os at komme igennem til muligheder, men vi fik et par stykker, der kunne have bragt balance i regnskabet.

Men det var desværre ikke nok. Så det endte med et nederlag til den nærmeste konkurrent i rækken med 3-2.

Matchfacts, 1. Division, 13. runde

Kolding IF – Vendsyssel FF 3-2 (3-0)

Mål: 1-0 4. min Oliver Drost, 2-0 6. min Oliver Drost, 3-0 12. min Oliver Drost, 3-1 55. min Mikkel Agger, 3-2 62. Mikkel Agger.

Advarsler: 14. min Muhammed-Cham Saračević, 84. Jakob Kiilerich (KIF)

Startopstilling, Kolding IF (3-5-2): Sebastian John; Simon Trier (60. Marcus Gudmann), Mathias Høgsholt, Mads Eriksen; Morten Ohlsen Hansen, Mads Zederkof (60. Mike Westergård), Mikkel Jakobsen (70. Adam Jakobsen), Sebastian Sommer, Jakob Killerich; Rune Nautrup (70. Niels Letort), Oliver Drost (90. Jeppe Hansen)

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Kevin Ray Mendoza; Dušan Jajić (81. Henri Järvelaid), Jakob Hjorth, Andreas Kaltoft, Søren Henriksen; Muhammed-Cham Saračević (46. Grégory Berthier), Zander Hyltoft, Mikkel Wohlgemuth, Ali Messaoud; Mikkel Agger, Tiémoko Konaté