Mendoza: Tror på en god kamp

Det er en historisk kampmæssig hård start på en sæson, den vi har gang i lige nu. Halvanden måned inde, og vi spiller ligakamp nummer ni – 11 i alt, hvis man tæller de to Sydbank Pokalkampe med. Og den tredje på bare seks dage, når HB Køge gæster Nord Energi Arena i morgen. Det er de kolde kendsgerninger – og bestemt ingen undskyldning for noget som helst.

I morgen venter HB Køge som sagt i sæsonens niende kamp i 1. division. Et hold hvor vi inden denne sæson hentede to spillere: Tobias Christensen og Kevin Ray Mendoza. Og ifølge sidstnævnte, så kan tilskuerne – den der nu må komme grundet omstændighederne – godt se frem til en god kamp.

”HB Køge er et hold, der gerne vil spille flot fodbold. Og gerne nede på jorden hele vejen nede fra keeperen. Desuden er de et hold, der presser højt og gerne mand-mand. Så det er en meget intens spillestil, og det skal nok blive en god kamp,” siger Kevin Ray Mendoza.

På HB Køges hold finder vi Martin Koch Helsted – en spiller, der gennem de sidste mange sæsoner har vist sig som værende en notorisk målscorer i 1. division. Og en spiller, som de fleste hold nok holder et lille ekstra øje på.

”Han har lidt en tendens til, at man nogle gange glemmer ham lidt, og så kommer han måske i bagrummet og får en fri chance. Så det er bare gå til ham og holde øje med ham, og har man fokus på, at det er inde i feltet, han plejer at lave sine mål, så skal det nok gå,” siger han.

Mødet med HB Køge er som tidligere nævnt et møde med tidligere holdkammerater for Mendoza. Derfor vil den dansk/filippinske målmand virkelig gerne trække sig sejrrigt ud af dysten i morgen.

”Det bliver sjovt at møde dem. Men jeg ligger ikke skjul på, at det er en kamp, jeg helt vildt gerne vil vinde. Det er jeg sikker på, at gutterne også gerne vil, så vi giver den alt, hvad vi har, og så er jeg sikker på, vi vinder den kamp,” slutter han.

Til kampen i morgen har trænertrioen Lasse Stensgaard, David Olsen og Michael Hjortkjær udtaget følgende hold:

2 Jeppe Svenningsen, 3 Jakob Hjorth, 5 Henri Järvelaid, 6 Mikkel Wohlgemuth, 7 Tobias Christensen, 9 Mikkel Agger, 10 Tiémoko Konaté, 13 Søren Henriksen, 14 Zander Hyltoft, 15 Andreas Kaltoft, 19 Ali Messaoud, 20 Grégory Berthier, 23 Easton Ongaro, 24 Emil Kobberup, 26 Jelle van der Heyden, 32 Kevin Ray Mendoza og 70 Muhammed-Cham Saračević.

Peter Friis Jensen, Lasse Steffensen, Dušan Jajić, Christoffer Boateng, Tobias Damsgaard, Morten Knudsen og Anders Bærtelsen er alle ukampdygtige.

Der er kampstart i morgen klokken 15:00 – og har man ikke billet til kampen, kan den ses på Viaplay fra klokken 14:55.