Møde i Vendsyssel FF-bestyrelse

Bestyrelsen mødtes søndag aften med tilstedeværelsen af ​​dets fem medlemmer, herunder Jacob Andersen og Carsten Lauritsen. Klubbens sportslige og økonomiske situation blev drøftet, og Ahmet Schäfer bekræftede, hvad der blev meddelt til spillerne og personalet lørdag (og videreformidlet af medierne bagefter) om hans økonomiske støtte til klubben. Som det andet punkt på dagsordenen, stemte administrationen fuldtalligt for udnævnelsen af ​​Joel Haefliger som den nye administrerende direktør.

Udbetaling af løn

Efter aftale overførte Core Sports Capital mandag (3. maj 2021) de nødvendige midler fra Schweiz til Danmark, og lønningerne til spillerne og personalet blev betalt som lovet af Ahmet Schaefer. Disse betalinger blev naturligvis anmeldt til de direkte interesserede personer og til de relevante fodboldforbund som DBU og Spillerforeningen.

Klubbens licens til sæsonen 2021-2022

Vendsyssel FF blev underrettet om DBU’s beslutning om at tildele klubben licens til næste sæson med en anbefaling om at forbedre belysningssystemet i løbet af de kommende to sæsoner.

Erklæring fra præsident Ahmet Schaefer

“Core Sports Capital er engageret i Vendsyssel FF, hvor der er investeret en masse passion, indsats og penge. Der er fem kampe tilbage og jeg håber, at alle Vendsyssel FF fans vil forene og støtte klubben både på og uden for banen. At forblive i 1. Division skal være vores mål.”